BlackMamba24
Üye
Arkadaşlar besyoya hazırlanıyorum, 26 Ağustosta sınavım var ancak uzun süredir idman yapmam ve sıcaklar bu aralar bitirdi beni parkurun son parçasında resmen tükeniyorum. Sadece son parçada 1 saniye hızlanırsam çok şey değişir. Bu yüzden biraz canlanabilmek için multivitamin ve creatine almayı düşünüyorum.
Parkuru merak edenler için şöyle bir şey;
Neyse benim problemim dengeden indikten sonra başlıyor normalde tek şekilde 10 tane sekseği 4.3 saniyede yapıyorum ama parkurda %100 performans gösterdiğimiz için o şekilde olmuyor eğer ben onu 5.5 saniyede falan yaparsam çok iyi olur birazda diğer bölgelerde performansımı arttırır diye düşünüyorum.
Sizin bir öneriniz var mı ?
4DIMENSION 4D Creatine 300 gr
DYMATIZE DYMATIZE Creatine 300 gr
Birde ikisinden birini alacağım ikisi de saf %100 creatine mono pek fark etmez bildiğim ama 4D i önceden kullanmadım bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Parkuru merak edenler için şöyle bir şey;
Neyse benim problemim dengeden indikten sonra başlıyor normalde tek şekilde 10 tane sekseği 4.3 saniyede yapıyorum ama parkurda %100 performans gösterdiğimiz için o şekilde olmuyor eğer ben onu 5.5 saniyede falan yaparsam çok iyi olur birazda diğer bölgelerde performansımı arttırır diye düşünüyorum.
Sizin bir öneriniz var mı ?
4DIMENSION 4D Creatine 300 gr
DYMATIZE DYMATIZE Creatine 300 gr
Birde ikisinden birini alacağım ikisi de saf %100 creatine mono pek fark etmez bildiğim ama 4D i önceden kullanmadım bilgisi olan yazarsa sevinirim.