CON- CRET ® dünyanın ilk ve tek konsantre kreatini

Genrise Creatine Ethyl Ester HCl - 950mg aynı maddemidir anlayamadım eğer aynıysa cok cok uygun oluyor.
Hayır ikisi farklı söylediğiniz ürün CEE diye tabir edilen creatine ürünü. Yabancı forumlarda kullanıcı sayısının da fazla olması nedeniyle bu ürünler ve karşılaştırılmaları hakkında daha çok yorum ve bilgi bulabilirsiniz.

Hayır ikisi farklı söylediğiniz ürün CEE diye tabir edilen creatine ürünü. Yabancı forumlarda kullanıcı sayısının da fazla olması nedeniyle bu ürünler ve karşılaştırılmaları hakkında daha çok yorum ve bilgi bulabilirsiniz.

iyi guzelde bende ingilizce ; I go ,You Go ,We Go :)

kombinemde kullandım kutuyu yarıladım ama acık konusayım üzülerek söylüyorum ne yazık ki bi faydasını göremedim ya da hissetmiyorum antreman da ek bi güc artısı hissetmiyorum ama creatine oldugu için fazla birsey de beklemiyorum aslında ama ne bileyim sanki bekledigim performansı bu üründen alamadım ama tadı on numara ananaslı kullanıyorum ananas suyu gibi ama ben bi sonuc alamadıgımı düsünüyorum ya da kombinede farkedemedim diyelimweightlifter

su tutmuyorsa çok iyi bir ürüne benziyor. olumlu yorumlar okuyorum sürekli, distribütör var mı türkiye'de bu firmanın

Back
Yukarı