Clenbuterol Vs Dinitrophenol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bu iki ürünü karşılaştırabilirmisiniz ikisi arasında kaldım.
Fiat:?
Yarar:?
Zarar:?
Etki süresi:?
.
.
.
.
teşekkürler

İkisi de birbirinden rezalettir. Kullananlar oldu oradan biliyorum. Şu anda kardiyografla akraba oldular. Yani senin anlayacağın kalp ritmini bozar, tansiyon ve vücutta bir sürü dengesizliğe yol açar. Tavsiye etmem, kimse de tavsiye etmemeli bence...

playertr efedrin basligi var oraya bakabilirsin...

ya beyler cluntrebolu kac kere kullandınız bukdar kötü yorum yapıyonuz hani ozendırmek gıbı olmasın ama desponun hormaon profılınde yazmıs ılacı git oku

Hayır Türkiye'deki eczanelerde bulamazsın. Bulgaristan eczanelerinde falan bulabilirsin anca, tabi kaçak getiriyorlar ancak o şekilde bulabilirsin..

clenbuterol vucut ısını ve kalp ritmini artıtıp yağ yakımına yardımcı oluyo bildiğim kadarıyla. Diyrt dönemlerimde bende kullanırım abartıldığı kadar yan etkilerle dolu bir ilaç değil. Sadece biraz titireme yapıyo bende okadar ayrıca etkilidirde

Kısa vadede titreme, terleme, yanma hissi ve kalp çarpıntıları ile atlatırsınız.. Yada öyle sanarsınız...

Kimse kalbinizi durdumayacağının garantisini veremez. Kullanıp hiçbişey olmayanlar var.. Diğer yandan kullanıp ölümden dönenler az değil... İlaç işi tamamen risk işi..

DNP ise risk değil direk intihar.

DNP kadar yan etkisi olan bir ilaç yok gibi oldürücü ilaçlar arasında ve bu ilacı kullanırken sevdiğiniz insanların yanına yaklaşmayın çünkü terininiz bile toxic madde saçıyor hergün yatak çarşafınızı bile değiştirmeniz gerekiyor bu dışa vuran ozellikleri birde içteki tahribatı düşünün

selamlar yeni üyeyim.bişey sorucam.DNP yi buldum ve aldım.24 tablet var.kullanırken beraberinde almam gereken şeyler söylendi bana..lasix, triamteril,proviron,göz damlası,vitaminler felan.
şeyi sorucam peki bu 24 tablet günde 2 tane almakla (sabah uyandığında ve 8 saat sonra)tahmini kaç kilo verdirir??peki bu ilacı kullanırken alttan efedrin+kafein+aspirin takviyesi yaparsak etkisi artarmı?yoksa efedrin dnp nin yanında sivrisinek vızıltısımı kalır?

Arkadaşım bence elindeki ilaçları direk at.DNP seni öldürmese bile çok ciddi kalıcı hasarlar meydana getirir vücudunda.İstediğin şekilde kullan yanında her türlü ilacı al istersen.DNP yi kullanacak kadar zor durumda isen sana tavsiyem Clenbuterol'ü dene.Düzenli bir clenbuterol+cardio+hafif bir diet programıyla aynı sonuca yakınını alırsın.Yanında ek olarak Likit Carnitine+CLA One'da alabilirsin.

Soruna gelirsek;
Lasix, Triamteril, Proviron, göz damlası alıcaksın.Vitamin olarakda herhangi bir C vitamini al eczaneden.Ancak son kez düşün almadan önce..Gerçekten ölmekmi istiyorsun?

jahn90 : Senin yaşın daha 17,,neler önerdiğinin farkındamısın.Sen kaç kez clenbuterol kullandında insanlara öneriyorsun.Lasix ne işe yarar biliyormusun?
Söylesen jahn sen hiç bu sıcaklarda clenbuterol kullandınmı?

Şu an kullanıyorum.Günde 6 alıyorum cardio+diet uyguluyorum.Yanında ek olark Ultimate Carnitine Likit+CLA One kullanıyorum.Halimden memnunum gayet.Çok az el titremem var.Ben arkadaşa DNP'den se Clenbuterol kullanmasını önerdim.Sonuçta almış ve elinde.

Peki sana kim clenbuterol kullanmanı söyledi john?

Yaşın daha 17.Bu sıcaklarda kalp sorunları yaşarsan ailen üzülmezmi senin için?

Clenbuterol hakkında ne biliyorsun tam olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı