ciddi kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prayer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prayer

Üye
herkese selam :) bundan yaklaşık 1.5 yıl kadar önce 174 cm ve 90 kiloydum aldığım bi kararla o günden beri yediklerime dikkat ediyorum şu an 180 cm ve 75 kiloyum vücudumda fena sayılmaz.16 yaşındayım ve pota dergisinin yayınladığı zıplama yeteneğini arttırıcı programı uygulamayı düşünüyorum sizce birkaç kilo daha vermelimiyim.

bel : 77-78 cm kalça : 97 cm yorumlarınızı bekliyorum.

hayır hayır sakın daha fazla verme boy ile kiloyu eşit tutmaya çalış hatta 3-4 kilo fazlan olsun yani 80-84 arası ol sende göreceksin mükemmel olacaktır.
mesela benim 183 boy kilo 83
kalça 100
bel 86 sadece belimde 6 cm fazla var oda belli olmuyor ama dediğim gibi yap en mükemmeli yakalamış olursun.

hayır hayır sakın daha fazla verme boy ile kiloyu eşit tutmaya çalış hatta 3-4 kilo fazlan olsun yani 80-84 arası ol sende göreceksin mükemmel olacaktır.
mesela benim 183 boy kilo 83
kalça 100
bel 86 sadece belimde 6 cm fazla var oda belli olmuyor ama dediğim gibi yap en mükemmeli yakalamış olursun.

sanırım sen body yapmış biri için söylüyorsun ama ben body yapmıyorum mesela kolum 32 cm çok ta iyi sayılmaz :o

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı