Bulk Donemi icin Beslenme Programim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan izzet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

izzet

Üye
sabah:
protein tozu/35gr
3 dilim kepekli ekmek
yarim litre sut/16gr
kelloks

10.00:
2 tane patates
yarim litre sut/16gr

12.30
ton baligi 100gram/23gr
makarna 100 gram/12 gr

antremandan sonra 17.00 gibi:
princ 150 gram/20 gr
tavuk 100 gram/23 gr
1 tabak yogurt veya salata

19.30:
ton baligi 100 gram/23 gr
makarna veya 5 yumurta beyazi/18gr (veya baska bi sey ama ne? :) )

yatmadan 1 saat once:
100 gr lor peyniri ile az sutu karistirip yiyiyorum

yatmadan 15 dakika oncede 2 magnezyum hapi aliyorum

------------------------------------
glutaminde ve creatin de kullanmaya basliyacam

benim hesabima gore 200 ustunde protein ve 400 e yakin karbonhidrat oluyor
bu programi bulk donemi icin kullanacam
yanlis ve hatali dusundugunuz yerleri soylerseniz cok memnun olurum

bu beslenme programları gittikce daha sert ve korkutucu gözükmeye başlıyo gözüme

antreman sonrası gainer yada protein tozu yada amino gibi hızlı kana karışan protein alırsan faydasını görürsün glutamin creatin zaten alıyorum demişsin sabah kalkdığında bi multivitamin alabilirsin supradin yada ona day gibi hafif bi vitamin eksik kapatma açısından başkada pekbi eksik gözüme çarpmadı

benim için çok sert bi program ama sölemeden geçemicem en azından şimdilik bide antreman saatinin 5 olması iyi bi avantaj senin için ben 7:30 giriyorum akçam yemeği kaynıyo mecburen suplemente dayanıom

bu aralar bosum antremana istedigim saate gidebilme imkanim var ama bende arasira calistigimdan dolayi antreman 06-06.30 kayiyor ister istemez :oops:

Peki bu yediklerinin masrafını güne vurursak ne kadara geliyor hiç hesapladınızmı ??:D

izzet sabah ilk öğününde kepek ekmeğini sanırım sadece tahılı için yiyorsun..süt ve kellogs görüyorum..kepek ekmek yerine süt+kellogs+yulaf ezmesini deneyebilirsin..daha rahat ve daha hızlı bir kahvaltı olur..buarada kepek midede şişer ve tokluk hissi verir..bulk döneminde ben olsam pek fazla tercih etmem..

ayrıca eminim programında yazmadığın halde sebze meyva ağırlığınıda artırmışsındır..protein ve karb. miktarını ne kadar artırırsak sebze-meyvada okadar artırılmalıki protein ve karb.ların sindirim sürecindeki verimleride okadar artsın..

sıkı ve başarılı bir kış dönemi geçirmen dileğiyle..

tesekkur ederim
evet meyve normaldede zaten cok yerim bu donemde biraz daha arttiracam

slm... ben sabah 06:15 de kalkıyorum.malum iş... whey protein aç karnına alıyorum. saat 08:00 gibi işe gidince kahvaltı yapıyorum... çok seçenek olmadığından genelde eski kaşar -ekmek yiyorum.. 10:30-11:00 gibi peynir-domates-2-3 dilim ekmek eğer yok ise egg plus protein alıyorum...12:30 gibi öğlen yemeği... 15:30 gibi eğer evden yanımda bir şeyler getrmişsem onları atıştırıyorum... 17:30 gibi işten çıkmadan evvel antrenman olan günlerde megamass alıyorum... antr. 15-20 dak. evvelde glutamin alıp ant. giriyorum... bitiminde bcaa ve amino5100 5 tablet alıyorum... gece yemeğimi yiyor ve yatıyorum..

izzet kardeşim senin verdiğin bulk programı (yemek) bence biraz ağır sanada ağır gelebilir,tam araştır programı öyle uygula başarılar dilerim

konunun üstünden bayağ bi geçmiş ama bu nasıl bir bulk ben bu programı uygulasam virgülü virgülüne 1 ay sonra bi en kötü 2 kilo veririm heralde. birde ağır diyen arkadaş çıkmışki kendi nasıl beslenip gelişmeyi bekliyordu bilmiyorum. 2 sene önce bu programı uygulayan arkadaş şimdi body e devam ediyorsa en az 3 4 katı yediğinden eminim amacı gerçek bir bulk ise. bu program diyet için bile çok hafif kalır. proteinde 200 ün üstünde denmiş ama max 170 gr ı geçmiyor zorlasak 175 anca olur bitkisel proteinleride katmışız herhalde.

Son düzenleme:
Back
Yukarı