Bu program yeni başlayan için çokmu basit sizce ?

1 gün antreman yapıp 1 gün yapmayacağım.
Ve sadece 2 çeşit antrenman yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl?

İLK ANT. (8×3)
- Dumbell Curls
- Lateral
- Boyun için resmini koyacağım hareket

İKİNCİ ANT.
- Şınav(15x4)
- Barfiks (4x3)

ÜÇÜNCÜ ANT.
- Yürüyüş&Koşu

Sizce nasıl çok bölge çalıştırmak istemiyorum 16 yaş için uygun mu?

Eklentiler

• Screenshot_20170116-203243.png
    Screenshot_20170116-203243.png
    95,5 KB · Görüntüleme: 310
Spor salonunda vermiş olsalar o salondan ayrılmanı söyleyecektim.Galiba bir çift dumbellin bir de barfiks sopan var galiba bunlarla bölgesel çalışabilirsin.

Gögüs kol - Sırt Arkakol - Omuz bacak gibi

Gögüste dumbell press - incline dumbell press - dumbell fly yaparsın.
Ön kolda dumbell curl biceps concentration yaparsın.

Sırtta dumbell row kısa barfiks geniş barfiks one arm dumbell row
Arka kola gelirsek triceps kickback ile one arm dumbell triceps extension
Omuzda seated Dumbell press - dumbell shrug ve lateral raise
Bacakta dumbelleri omuza alarak squat yaparsın dumbelleri ele alarak deadlift yaparsın dumbell lunge yaparsın
Sağlam bi antreman olur,iyi günler.

Koşuları ant sonrası 20-30 dk jogg tarzı yapabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spor salonunda vermiş olsalar o salondan ayrılmanı söyleyecektim.Galiba bir çift dumbellin bir de barfiks sopan var galiba bunlarla bölgesel çalışabilirsin.

Gögüs kol - Sırt Arkakol - Omuz bacak gibi

Gögüste dumbell press - incline dumbell press - dumbell fly yaparsın.
Ön kolda dumbell curl biceps concentration yaparsın.

Sırtta dumbell row kısa barfiks geniş barfiks one arm dumbell row
Arka kola gelirsek triceps kickback ile one arm dumbell triceps extension
Omuzda seated Dumbell press - dumbell shrug ve lateral raise
Bacakta dumbelleri omuza alarak squat yaparsın dumbelleri ele alarak deadlift yaparsın dumbell lunge yaparsın
Sağlam bi antreman olur,iyi günler.

Koşuları ant sonrası 20-30 dk jogg tarzı yapabilirsiniz

Çok teşekkür ederim peki set sayıları nasıl olsun onun hakkındada bilgi verirmisiniz?

İlk gün kardiyo 2x10 yaparsın ardından 3x12 kolay gelsin

Peki mesela şöyle yapsam olur mu yoksa sizin ki gibi mi yapayım. Örneğin Omuz-Ön Kol | Göğüs-Arka Kol | Sırt | Bacak gibi
Ayriyetten Z barımda var. Ön kolu onunla çalışsam olur mu yoksa sizin dediğiniz hareketi iki kol içinde ayrı ayrımı çalışayım dumbellarla.

Peki mesela şöyle yapsam olur mu yoksa sizin ki gibi mi yapayım. Örneğin Omuz-Ön Kol | Göğüs-Arka Kol | Sırt | Bacak gibi
Ayriyetten Z barımda var. Ön kolu onunla çalışsam olur mu yoksa sizin dediğiniz hareketi iki kol içinde ayrı ayrımı çalışayım dumbellarla.
Omuz önkol değilde sırt önkol bacak omuz daha iyi bence.
Z bar var ise Barbell curl yapabilirsin önkolda arka koldada triceps extension yapabilirsin.

Anladığım kadarıyla siz bu konuda baya bilgilisiniz. Siz tüm vucut antremanı mı önerirsiniz yoksa bölgesel mi? Diğer sorumda dün mesela sırt önkol çalıştıysak bugün dinlenmeden bacak omuz çalışabilirmiyiz?
Tabi ki sırt önkol çalıştıysan dinlenmeden bacak omuz çalışabilirsin. Eğer bir salonda çalışıyor olsaydınız full body önerebilirdim fakat evde ne kadar full body yapabilirsiniz ki :) Full body workoutta bana göre sürekli ağırlıklar arttırılmalı her antreman bir şey eklenmeli. Ek olarak senin her harekete imkanın olmayabilir özellikle full body yi full body yapan hareketler(bana göre) Bench press,Squat,Deadlift gibi hareketleri yapamıyorsak bence full body yapmaya gerek yok benim düşüncem bu başkası farklı düşünebilir.
Rizelisin sanırsam imkanın varsa salona gelirsen yardımcı olurum :) Egzersiz-form program vs.

Rizeliyim ama İstanbulda oturuyorum. Siz nerede oturuyorsunuz ? Aslında salonada yazılmayı düşünebilirim ama 1 2 ay evde kendimi geliştirmek istiyorum. Siz hangi şehirdesiniz? Çok teşekkürler yardımlarınız için. :)

Rizeliyim ama İstanbulda oturuyorum. Siz nerede oturuyorsunuz ? Aslında salonada yazılmayı düşünebilirim ama 1 2 ay evde kendimi geliştirmek istiyorum. Siz hangi şehirdesiniz? Çok teşekkürler yardımlarınız için. :)
Rizedeyim ben dostum :)

Oha bizimde evimiz pazar bölge trafikte bende ardeşenliyim. Çok yakınsınız yazları hep oradayım zaten.[DOUBLEPOST=1484665971][/DOUBLEPOST]Hatta bölge trafik ardeşene daha yakın.[DOUBLEPOST=1484666012][/DOUBLEPOST]
Oha bizimde evimiz pazar bölge trafikte bende ardeşenliyim. Çok yakınsınız yazları hep oradayım zaten. [DOUBLEPOST=1484665971][/DOUBLEPOST]Hatta bölge trafik ardeşene daha yakın.
Siz bana adresi verirseniz yazın mutlaka unutmadan uğrarım salonunuza. :)

Oha bizimde evimiz pazar bölge trafikte bende ardeşenliyim. Çok yakınsınız yazları hep oradayım zaten.[DOUBLEPOST=1484665971][/DOUBLEPOST]Hatta bölge trafik ardeşene daha yakın.[DOUBLEPOST=1484666012][/DOUBLEPOST]
Siz bana adresi verirseniz yazın mutlaka unutmadan uğrarım salonunuza. :)
Ardeşen form fitness :) Buraya geldiğinde bana özel mesaj atarsın buluşuruz salonda kardeşim

Back
Yukarı