Selam arkadaşlar bu no-xplode yi aç karna almak daha iyi deniliyor... Peki aç karna aldıktan sonta üaerine yemek yesem bi zararı olur mu?
Bioselim, bu şekilde supplement kullanımı olmaz.
Yani öneriyle supplement ancak şöyle kullanılır:
Sen eksiklerini söylersin. Örneğin, enerjim yetmiyor, yenilenme uzun sürüyor ; öğün atladığım zamanlar oluyor; yağ fazlam var vs...
Ona göre insanlar tavsiyelerde bulunur.
Ben anlamıyorum bu popüler ürünleri kullanmaktaki mantığı.
Tamam popüler de üründen alacağın pump etkisine ne kadar ihtiyacın var bir sor bakalım kendine.
Önce amacını tanımla, ondan sonra supplement aramaya başla.
İyi sporlar.
no xplode u ant 40 50 dk önce al cellmass ıda antrenmandan hemen sonra şeklinde kullan aminoyla beraber alımları şart değildir fakat alırsan fayda görürsün .sonuç olarak amaç pumpsa ürünün sana verdiği pump ve kuvvet artışı kadar protein ihtiyacındada bir artış olacaktır bunuda aminoyla karşılayabilirsin .elimde noxplode ve cellmass var ikisini tam olarak nasıl kullanmalıyım. ? cellmas kullanımı için hep farklı bilgiler var. yada yanlarında amino acid olması şart mı ?
Arkadaslar.
SUPERPUMP250 su an dunyanin en gozde urunlerinden.
Kullananlarin buyuk cogunlugu memnun. Aninda etki icin zirve urun.
Noxplode geride kalmaya basladi artik. Gorusleriniz nedir ?bench_O
![]()
![]()
![]()
arkadaslar su anda bu 3 urunude kombine edip kullanabilmek adina getirtiyorum hatta siparisini verdim bile px ten cikaran bir arkadasimdan ama gelin gorunki sadece xplode kullanimini biliyorum 1 olcek olacak sekilde onun disinda kullanimlari bilmiyorum urunler gelince aciklamalarinda elbet yazacaktir nasil kullanilacaklari ama deneyimleri olan arkadaslarim paylasirlarsa cok cok sevinirim