Protein ve diğer tozların aksine, aminoasitlerin kalp üzerinde belirli bir etkisi varmıdır acaba? Bende tavsiye üzerine bu ürünü aldım fakat arkadaşım kalp ile iligili bir durum olabilecegini söyledi. Bu konuda bir bilgisi olan yardım edebilir mi acaba ?
Konuyu biraz daha açarsanız daha iyi olur. Kalp ile ilgili bir durumdan kasıt çarpıntı,ritim bozukluğu mu ?
Arkadaşlar şuan okudugum yorumlar pek tatmin etmedi beni.. Kullananlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen![]()
geç bir cevap olucak ama böyle arada gelir ya her insana çarpıntımı deyim ritim bozuklugumu çözemedim ama bir aralar baya rahtsız ediyordu basketbol antrenmanlarımdan sonra kalbim sanki hala antrenman yapıyormuşçasına atmaya devam ediyordu bir 15 dk.kadar, sonra doktora gittim çeşitli testlerden geçtim birşey olmadıgını söyledi ama bu korku var işte içimde o yüzden merak ettim?
gönul arahatlıgı ıle alabılırsın ben kullanıyorum whey le bırlıkte gunde 3 servıs whey 1 serrvıs amıno x ve cıddı anlamda yorgunluk alıyor ben gunde 1400 kalorı alıp 3 bolge antremanı yapıyorum valla sıkıntı yok gıbı. hatta gunde ıkı servıse cıkarmayı bıle dusundum ancak kutuda 1 ıcın dedıgı ıcın su anda 2 servıse cıkartmak saglıklımı dıye de aqrastırıyorum ama kesınlıkle paranı son kurusuna kadar hak eder. ama tabıkı ıcım evde oturup kas yapmayı beklememek lazım hıc bır destek urunu bunu yapmaz![]()
Forumda yeniyim ve hemn konu başlığı açmak istemedim...6-7aydır düzenli olarak bu sporu yapıyorumm.. Elimde :
1-)jack3D-2)optimum gold whey-3)bsn aminox- 4)bsn cellmass ve 5)optımum casein var
bu 5 ürünü nasıl bi kombinasyon ile kullanmalıyım.. Boyum 1.75 kilom 68.. Amacım kilo alıp hacim kazanmak..
Forumda yeniyim ve hemn konu başlığı açmak istemedim...6-7aydır düzenli olarak bu sporu yapıyorumm.. Elimde :
1-)jack3D-2)optimum gold whey-3)bsn aminox- 4)bsn cellmass ve 5)optımum casein var
bu 5 ürünü nasıl bi kombinasyon ile kullanmalıyım.. Boyum 1.75 kilom 68.. Amacım kilo alıp hacim kazanmak..