angilonit
Üye
Merhaba arkadaşlarım ve abilerim.Bu soru bol bol sorulsa da ben de onların benzeri birkaç şey sormak istiyorum fakat birazcık daha ayrıntılı şekilde.Flexor abimizin çalışma programı konusunu gördüm ve onlardan da birkaç soru sormak istiyorum.(böyle yararlı bir soru için de ellerinize sağlık çok teşekkürler thums
Şimdi geleyim esas soruma.Yaşım 16 ve boyum 1,86.Evde kendim kas geliştirmek istiyorum ama şöyle birşey de var tam gelişme çağındayım ve acaba hangi hareket boy uzamasını diğerlerine göre daha çok etkiler?2 adet dökme dumbble'm var onlarla bu çalışmaları yapmak istiyorum.6-7 yıl gibi bir süredir amatör olarak basketbol oynuyorum ve bundan dolayı spora yatkınım.(en azından çeşitli takım zorlayıcı takım antremanları ve maçlar geçirdikten sonra vücudumun hiç yoktan iyi olduğunu düşünüyorum
)
Neyse çok uzun yazdıysam kusura bakmayın,evde boyu etkilemeyecek şekilde hangi hareketleri,kaç tekrarla ve kaç kilo ile yapmalıyım bunları öğrenebilirsem çok sevinirim weightlifter
şimdiden tüm yanıtlar için teşekkürler
hakan yıldız
resim de burada ama tek kişi çektiğim için pek iyi çıkmamış olabilir :lol:
http://img229.imageshack.us/i/p6020091.jpg/

Şimdi geleyim esas soruma.Yaşım 16 ve boyum 1,86.Evde kendim kas geliştirmek istiyorum ama şöyle birşey de var tam gelişme çağındayım ve acaba hangi hareket boy uzamasını diğerlerine göre daha çok etkiler?2 adet dökme dumbble'm var onlarla bu çalışmaları yapmak istiyorum.6-7 yıl gibi bir süredir amatör olarak basketbol oynuyorum ve bundan dolayı spora yatkınım.(en azından çeşitli takım zorlayıcı takım antremanları ve maçlar geçirdikten sonra vücudumun hiç yoktan iyi olduğunu düşünüyorum

Neyse çok uzun yazdıysam kusura bakmayın,evde boyu etkilemeyecek şekilde hangi hareketleri,kaç tekrarla ve kaç kilo ile yapmalıyım bunları öğrenebilirsem çok sevinirim weightlifter
şimdiden tüm yanıtlar için teşekkürler

hakan yıldız
resim de burada ama tek kişi çektiğim için pek iyi çıkmamış olabilir :lol:
http://img229.imageshack.us/i/p6020091.jpg/