Boy uzatmak icin neleri tavsiye edersiniz? Bayanım, yasım 20, boyum 1.66, kilom 50. Bildigim kadarıyla her iki tarafta da boy uzaması en gec 21-22 yasa kadar sürebiliyormus, tabi ne kadar dogru bilmiyorum. Barfiksin yararlı olacagını ögrendim, 2-3 haftadır barfiks calısıyorum. Ayriyeten (düzenli olmayarak) basketbol oynamaya basladım. Yüzmenin de faydası olacagını duymustum, bu konu da düsünceleriniz nedir?
Kol kası icin her gün aralıklı saatlerde toplam 100-200 dumbell calısıyorum (3 kg). Bazen 200'ü bile geciyor sanırım. Karın kası icin ne önerirsiniz ev icin? Kol ve karın kasları icin tavsiye ettiginiz calısma saatleri nedir? Farklı saatlerde calısarakta bir sonuc elde edebilirmiyim, yoksa hep aynı saatlerde mi calısmamı önerirsiniz?
Tesekkürler.
Kol kası icin her gün aralıklı saatlerde toplam 100-200 dumbell calısıyorum (3 kg). Bazen 200'ü bile geciyor sanırım. Karın kası icin ne önerirsiniz ev icin? Kol ve karın kasları icin tavsiye ettiginiz calısma saatleri nedir? Farklı saatlerde calısarakta bir sonuc elde edebilirmiyim, yoksa hep aynı saatlerde mi calısmamı önerirsiniz?
Tesekkürler.