gkhngs
Üye
Evet arkdaşlar soru bu...
Yalnız lutfen kıvırmayalım yani daha sağlıklı olmak için bilmemne gibilerinden tabiki bu sporu sağlık için başlayanlarda vardır ama çoğumuz farklı nedenlerden başlıyoruz...
Mesela benim başlama nedenim şudur;
-İşim gereği sürekli oturan bir insanım...Burda bende kilo problemi yapmaya başladı...G.t göbeği büyütmüştük anlıyacağınız...Aslında çokda umrumda deil di ama 1-2 kız arkadaşımın ne o göbek yapmışsın laflarıyla baya bir irkildim
Ayna dada kendimi pek beğenmiyodum vucut olarak...Çok sümsük duruodum tabiri caizse....Ve bir gün "yeter ulan body yapmaya başlıcam" nidalarıyla evden çıktım ve spor salonuna yazıldım...Şu an 1 ay yapıp 1 ay sakat bir şekilde geziyorum ama en kısa allah gene bir sakatlık vermez ise hiç bırakmamak üzere başlıcam..
Saygılar. :roll:
Yalnız lutfen kıvırmayalım yani daha sağlıklı olmak için bilmemne gibilerinden tabiki bu sporu sağlık için başlayanlarda vardır ama çoğumuz farklı nedenlerden başlıyoruz...
Mesela benim başlama nedenim şudur;
-İşim gereği sürekli oturan bir insanım...Burda bende kilo problemi yapmaya başladı...G.t göbeği büyütmüştük anlıyacağınız...Aslında çokda umrumda deil di ama 1-2 kız arkadaşımın ne o göbek yapmışsın laflarıyla baya bir irkildim

Saygılar. :roll: