Nerdeymiş 1.80 lik kızlar 1.90 lık Türkler hangi jenerasyon bu biz mi atladık hayal kurmayalım Türkiyede ortalama kızlarda 1.60 erkeklerde de 1.70 dir burası rusya değil genetiğimiz de bu yöndedir..
İdeal boy bence de erkekler için 1.80 dir benim boy ise 1.78 gayet memnunum ve bu boya göre kütlem çok hoş durduğu kanaatindeyim ne azı var ne fazlası tipik plaj vücudu iste ..
Saygılar...
Maalesef erkek için ideal boy artık 190 cm oldu arkadaşlar..Özellikle yeni jenerasyonda bu böyle..Kadınlarda 180, erkeklerde 190 cm oldu..Ama o boyda da çok etkili bir vücut elde etmek gerçekten kolay değil..
Beyler kimileri doğru söylemiş ama kimisi de kendi egosunu tatmin etmek için yorum yapmış.. Tamam burası rusya değil ama gerçekten genetiğimiz mi değişti anlamadım ama cidden yeni nesil çok uzun mesela ben 16 yaşındayım benim çoluk çombalak dediğim 12-13 yaşında arkadaşlar bile 180'in üstünde ölçülerden bahsediyor..
Özellikle bayanlar nasıl diyeyim böyle salon tipi yerlerde kutlamalarda vs. topuklu ayakkabıyla benim bildiğim 10 cm ye kdr uzayabiliyor.. Yanlarında "düdük" gibi kalma ihtimalimiz yüksek..
Ama body için ideal boy bence 170-175 tir.. bu benim görüşüm isteyen katılır.. Ortalama boy ölçüsünün üstünde birinin iyi vücut yapması için geniş imkanlara sahip olması gerekir diye düşünüyorum..
Benim boyum 1.78 ama 17 yaşıma gireli 1 ay oldu en az 1.80 olmak istiyorum bunun için yüzme ve kick box a gidiyorum. Body e 21 den sonra başlicam.İşte o yüzden bende 180 olmaya çalışıyom ama inş olurum senin boy kaç cm?
uykusuzburak dediğim gibi birçok gencin 180+ olduğunu hesap eder ve bu yılları bi geçiş dönemi olarak varsayarsak ortalama 190 boy o kadarda uçuk değil..