mhmmdzafer
Üye
telif hakkı kanunu kısaca fikir ve sanat eserlerini meydana getiren eser sahipleri ile bu eserleri icra eden veya yorumlayan icracı sanatçıların, seslerin ilk tespitini yapan fonogram yapımcıları ile filmlerin ilk tespitini gerçekleştiren yapımcıların ve radyo-televizyon kuruluşlarının ürünleri üzerindeki manevi ve mali haklarını, bu haklara ilişkin tasarruf esas ve usullerini, yargı yollarını ve yaptırımları ile Kültür Bakanlığının görev, yetki ve sorumluluğunu kapsamaktadır. copy-paste değil alın teri. benim işim bu zaten. siz telif hakkından bahsediyorsunuz isim vermeden önce ismini kullanacağınız şahsı ön bilgilendirme yaptınızmı? kaldıkı sitenin kapatılma durumu söz konusu olursa sizin yaptığınız "ben daha iyi biliyorum edasıyla" isim verme çabanızdan dolayı gerçekleşir. site incelenme ve kapatılma durumları ciddi meseleler (TCK'da belirtilen bayrak propagandası ülkenin bölünmez bütünlüğüne ve yasama yargı yürütme organlarına muhalefet vs.) içerirse uygulanır. bu sitenin moderatörü benim hocamdır ki bir durum söz konusu olsa önce ben giderim. umarım doğru bir biçimde bilgilendirmişimdir. ama özür dilerim seviyemi korumalıydım anlayacağınız şekilde konuşmak-yazmak istedim. yarışmak istiyorsanız önce kendinizi geçmelisiniz. zaten sayenizde konudan oldukça uzaklaştık.bir idrak sorunu varsa kısaca şunu söyleyeyim Copy-Paste değil alınteri
saygılar herkese iyi idmanlar.