Merhabalar aranıza bugun katıldım cok faydali ve güzel bir site hemen üye olmaya karar verdim
23 yasindayim boyum 1.73 kilom 99 depresyon vs. derken kendimi iyice boşladım ve süper bi fizigim varken bu hale geldim...size kendi uygulamaya basladıgım diyet listesini yazmak istiyorum bilgilerinize dayanarak hatalarım var ise bana sölerseniz cok sevinirim cünkü bu kilolar tahmin edemeyeceğiniz kadar beni mutsuz ediyor...
sabah 10.00da 1 dilim kepek ekmeği bir kiprit kutusu peynir domates salatalık sekersiz cay
12.00= elma
14.00=tavuk göğüs eti 1 dilim kepek ekmeği bolca salata
16:00=elma
16:30=1 saatlik kosu bandında hızlı tempoda yürüyüş
18.30=6 yemek kaşığı sebze yemeği bir dilim kepek ekmeği bolca salata ve günde 2.5 litre su içiyorum keşke mayısa kadar 79 olabilsem ama imkansız bi ayda ancak 4 kilo verebildim sizce yaptıklarım doğrumudur

sabah 10.00da 1 dilim kepek ekmeği bir kiprit kutusu peynir domates salatalık sekersiz cay
12.00= elma
14.00=tavuk göğüs eti 1 dilim kepek ekmeği bolca salata
16:00=elma
16:30=1 saatlik kosu bandında hızlı tempoda yürüyüş
18.30=6 yemek kaşığı sebze yemeği bir dilim kepek ekmeği bolca salata ve günde 2.5 litre su içiyorum keşke mayısa kadar 79 olabilsem ama imkansız bi ayda ancak 4 kilo verebildim sizce yaptıklarım doğrumudur