Bi kaç soru çok önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

feradini

Yeni Üye
Değerli arkadaşlar,abiler... Ben 17 yaşında bi gencim, ne zamandır Body`e başlamak istiyordum... màlum zaman artık geldi en kısa sürede gidip yazılıcam bi salona !

yanlız bilmediğim bazı şeyler var! soruyorum

Böyle bir vücudum olsun istiyorum... en azından şimdilik (:

body_building_men_044_ridimensionare.jpg

v%C3%BCcut-geli%C5%9Ftirme.jpg

muscular-secrets.jpg

böyle bi vücut için kaç yıllık vede nasıl bi çalışma gerekir... vessayire detaylarıyla anlatırsanız çok memnun olurum. şimdiden sağolasınız ,)

bench_O​

Son düzenleme:
Böyle bir vücudum olsun istiyorum... en azından şimdilik (:

böyle bi vücut için kaç yıllık vede nasıl bi çalışma gerekir... vessayire detaylarıyla anlatırsanız çok memnun olurum. şimdiden sağolasınız ,)

böyle bir vucut olsa daha gerisini anlayamadım yaag % si çok düşük hacim gerketiren bir vucut

ne kadar olacagını bilemeyiz genetik fak çalışma dinlenme beslenme süren bu gelişimi kısaltacaktır

Ya birakin bu mantiginizi herkez de ayni soru bi baslayin vgye gerisi zamanla gelir.

şuraya, adam gibi bişey yazdım.... trip atacağına, bi üstte ki kardeşim gibi bişey yazsaydın ya en azından. neymiş efendim "birakin bu mantıgı vs vs." sen anadan doğma mı bodycisin? ne anladım şimdi ben senin bu yazdığın zamazingodan ?

arkadaş biraz haklı bu spora herkes başlamadan önce bu foruma yazıyor şunu için kaç ay gerekli falan bende çok gördüm. Ama sana tavsiyem spora ilk adımı atman olacaktır bir adam onu 1.5 yılda yapıyorsa belki sen daha az gelişim gösterip 2 yılda yapacaksın bunu önceden bilemeyiz v.g de işte şu vucutlar için bu kadar ay çalışmalısınız gibi birşey söz konusu değil sizin beslenmeniz altyapınız uyku düzeni hepsi etkileyecektir, umarım istediğiniz vucuda kavuşursunuz ama 3 resimde birbirinden farklı biri hacimli biri hacimsiz.

şuraya, adam gibi bişey yazdım.... trip atacağına, bi üstte ki kardeşim gibi bişey yazsaydın ya en azından. neymiş efendim "birakin bu mantıgı vs vs." sen anadan doğma mı bodycisin? ne anladım şimdi ben senin bu yazdığın zamazingodan ?

Biz kain miyiz? Anadan dogmayla ne alakasi var git calis zaman belirler senin calisma duzenine bagli

Uslubuna da dikkat et burasi kimsenin babasinin sitesi degil.

Biz kain miyiz? Anadan dogmayla ne alakasi var git calis zaman belirler senin calisma duzenine bagli

Uslubuna da dikkat et burasi kimsenin babasinin sitesi degil.

herhangi bi tahminde bulunmak için kain olmaya gerek yok panpa.. kasma rahatla !

ayrıca, uslup meselesine gelince; jajajajaja. diyorum bilmem anlayabildin mi? klavye teşhirciliği yapmayalım

ben sana küfür mü ettim? hakaret mi ettim? ne diye gelip laf salatası yapıyorsun ? yanlışın yanlış, savunman ondan da yanlış. bırak bu ayakları gerçek kimliğinle konuş! net karşısına geçip adamlık taslayanlardan olma! sana sövmedim hakaret etmedim. yoksa bi fikrin ya yazmazsın... ya da güzelce "böyle böyle kardeşim" dersin. bunları öğren. haa yok sen şuan şu yazdıklarım için yeni bi yazı hazırlıyorsan kendine git bi dışarı cık hava al kapat biraz pc yi gerçek karakterinle boy göster derim. bu konuda burda kapansın. dağılabilirsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı