Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadslar Bi konu hakkında yardımınızı isticem. Mutfak Robotu veya Blendir Almak istiyorum gerek lor shake gerek sabah pratik yulaflı omlet yapmak (krep tarzında) icin motor gücü kac olmalı veya nerden temin edebilirim birazda fiyat bakımından uygun varsa söylerseniz sevinirim
Nutalle gibi (kıvam olarak) fıstık ezmesi yapmak istiyorum dersen 2000-3000 arası wolt lu bisey gerekli fiyatlar 4 basamaklıdır ( resimdeki tip )
[DOUBLEPOST=1504558398][/DOUBLEPOST]Ama fıstık ezmesini ben biraz katı da yerim dersen fiyat cok uygun olsun dersen sinbo 60 tl dir. Dograma karistirma buz kirma özelliği ve 2 kademeli hız var ben bunu kullaniyorum memnunum ucuz olmasinin sebebi digerleri gibi cam degil malzeme kalitesi dusuk ama bıçagı ve gücü iyi
[DOUBLEPOST=1504558598][/DOUBLEPOST] Yok ikisinin ortası bisey olsun ben icerisine brokoli patates havuc vs... atıp vitamin deposu corpa yapacam isitma ozelligi olsun dersen vestel corbacım diye bi marka var cok ozelligi var fiyat 490 (letgoda ikinci eli cok toyota gibi)
[DOUBLEPOST=1504558849][/DOUBLEPOST]BENIM SANA TAVSIYEM ISE SINBOYU AL AMA BITANE COK IYI EL BLENDERI AL CUNKU EL BLENDERI ZAMAN OLMADIGINDA SPOR ONCESI MUZU FINDIGI FISTIĞI 2 3 DK DA CEKERSIN AMA ASIL ONEMLI NOKTA YIKAMASI BEN TEK YASADIGIM İCİN SIRF YIKAMAMAK ICIN SINBO YERINE BLENDERI KULLANIYORUM SINBO VE BLENDER TAVSIYEDIR.
ZENGINSEN çorbacı tevsiyedir
Çılgınsan Pahalı olan