BertanBerk
Üye
Herkese selam,
2 haftayı aşkın bir süredir aşağıdaki şekilde beslenmekteyim, Boy: 1.86 cm, Kilo: 75.4 kg.
Kahvaltı
- Sabah kalkar kalkmaz 3 tatlı kaşığı pekmez.
- Yulaf ezmesi ve müsliyi yaklaşık 4/1 oranında karıştırarak süt ile.
- 3 Yumurta beyazı.
Ara Öğün 1
- 1 elma
- Çavdar ekmeği arasına lor peynirli sandwich.
Öğlen
- Haşlanmış tavuk göğsü ve pilav/ Tavuk şiş pilav / Izgara kırmızı et ve pilav.
- Bazen ek olarak sade kaşarlı kumpir.
Ara Öğün 2
- 1 muz
- 1 küçük light yoğurt.
- Ton balığı ve makarna
Akşam
- Bol Salata
Son Öğün
- 1 portakal
Antremana genelde ya Ara Öğün 1 ile Öğlen arası yada Öğlen ile Ara öğün 2 arasında giriyorum yaklaşık olarak 1 ila 1.5 saat arası çalışıyorum.
Elimdeki Supplementler
- Optimum Gold Standart 100% Whey Protein Tozu
- GNC Creatine Monohydrate
- GNC L-glutamin
Sorular
- Yaptığım beslenme programından şimdilik oldukça memnunum şimdilik herşey younda gidiyor hafada yaklaşık 300, 400 gr kilo alıyorum. Sizinde yorumlarınızı almak isterim.
- Elimde bu supplementler yaklaşık 1 haftadır öylece duruyor, kullanmaya başlamak için doğru zamanı bekledim, once forumu okuyup bilgileniyim dedim. Şimdi artık hazırım ancak elimdeki beslenme programına bu ürünleri en etkili biçimde nasıl yerleştireceğime karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Benim yaşımda benim ölçülerime ve beslenme programıma sahip bi insane kreatini sizce yüklemeli mi, yüklemesiz mi kullanmalı. Ne kadar sure kullanıp ne kadar ara vermeil.
- Glutamin Haplarını forumda bahsedildiği gibi antremandan hemen sonra 1 adet yatarken 1 adet almam yeterli mi?
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşşekkurler…
BertanBerk
2 haftayı aşkın bir süredir aşağıdaki şekilde beslenmekteyim, Boy: 1.86 cm, Kilo: 75.4 kg.
Kahvaltı
- Sabah kalkar kalkmaz 3 tatlı kaşığı pekmez.
- Yulaf ezmesi ve müsliyi yaklaşık 4/1 oranında karıştırarak süt ile.
- 3 Yumurta beyazı.
Ara Öğün 1
- 1 elma
- Çavdar ekmeği arasına lor peynirli sandwich.
Öğlen
- Bazen ek olarak sade kaşarlı kumpir.
Ara Öğün 2
- 1 muz
- 1 küçük light yoğurt.
- Ton balığı ve makarna
Akşam
- Bol Salata
Son Öğün
- 1 portakal
Antremana genelde ya Ara Öğün 1 ile Öğlen arası yada Öğlen ile Ara öğün 2 arasında giriyorum yaklaşık olarak 1 ila 1.5 saat arası çalışıyorum.
Elimdeki Supplementler
- Optimum Gold Standart 100% Whey Protein Tozu
- GNC Creatine Monohydrate
- GNC L-glutamin
Sorular
- Yaptığım beslenme programından şimdilik oldukça memnunum şimdilik herşey younda gidiyor hafada yaklaşık 300, 400 gr kilo alıyorum. Sizinde yorumlarınızı almak isterim.
- Elimde bu supplementler yaklaşık 1 haftadır öylece duruyor, kullanmaya başlamak için doğru zamanı bekledim, once forumu okuyup bilgileniyim dedim. Şimdi artık hazırım ancak elimdeki beslenme programına bu ürünleri en etkili biçimde nasıl yerleştireceğime karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Benim yaşımda benim ölçülerime ve beslenme programıma sahip bi insane kreatini sizce yüklemeli mi, yüklemesiz mi kullanmalı. Ne kadar sure kullanıp ne kadar ara vermeil.
- Glutamin Haplarını forumda bahsedildiği gibi antremandan hemen sonra 1 adet yatarken 1 adet almam yeterli mi?
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşşekkurler…
BertanBerk