Başınıza Gelen En Kötü Yan Etkiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blitz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ereksiyon problemi yasiyorum, erkeklikden oldum...

Lutfen, kullandigiiniz ifadeleri ozenerek seciniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
konuyla ilgili doktora başvurdunuzmu?

yaş kaç acaba. piskolojikte olabilir.

steroidin kısırlıga sebep olduunu duymustum ama senin basına gelenin steroidle bi ilgisi olduunu sanmıyorum

SAYIN rei steroid insanı böyle etkiler. hormonel denge bozulması ile. nasılki sperm kalitesini düşürüyorsa libidoyuda bu sekilde uyarır.

apandist ameliyatı oldum 60 kiloyken 80lere tırmandım en büyük yan etki ameliyatla verilen ilaçların vücuddan zor atılması :(:(:(

Arkadaşlar bir kere bir doz denedim sadece o bile bi süreligine testislerin islevini durdurdu.Bazı arkadaslar yazmıs steroid kullananların yanına yaklasamaz vucudunuz diye.Sıkı antreman hırslı calısma ve gayret gosterdiginiz icin yapmıyorsunuz o vucudu aptal bir ilac yapıyo bunu ve o vucut sizin vucudunuz degil 30 yasından sonra karacigeri elinize alınca anlarsınız.Artık bu spor konusundaki görüsüm nettir vucut benim vucudum nasıl gelişiyorsa ona izin vericem hızlı veya yavas az veya cok elimden geleni yapıcam.Ve vucudumun kabul etmedigi birseyi bir daha asla sokmıcam vucuduma.Bu tıpkı suna benzer."Bekar hayatı yasıyosunuz ve hergün yemek yapmak zorundasınız bu yemeklere para ve emek harcamak zorundasınız.Ama birden bire bir kaynak sürekli olarak size bol ve bedava yemek getiriyor.Bir daha yemek yapar mısınız?"

Valla hiçbir zaman aklımdan steroid kullanma geçmedi ve geçmiyecek. Sonuçta sporu sağlımız için yapıyoruz, steroid ile sağlığımızdan oluyoruz. Protein tozu bile kullanırken şüphe ile kullanıyorum valla. Mümkün olduğun doğal beslenerek ve düzenli spor yaparak istediğimiz seviyeye ulaşabiliriz bence. Ayı gibi şişmek değilde, orantılı ve fit bir vücut daha iyidir!

Valla hiçbir zaman aklımdan steroid kullanma geçmedi ve geçmiyecek. Sonuçta sporu sağlımız için yapıyoruz, steroid ile sağlığımızdan oluyoruz. Protein tozu bile kullanırken şüphe ile kullanıyorum valla. Mümkün olduğun doğal beslenerek ve düzenli spor yaparak istediğimiz seviyeye ulaşabiliriz bence. Ayı gibi şişmek değilde, orantılı ve fit bir vücut daha iyidir!

Bu kime göre neye göre orantılı fit bir vucut ? Bende fit vucut sevmiyorum 32-33 cm define kol bana hoş gelmiyor.Bazı insanlar sporu sağlık için yapmaz en iyisi olmak bir yerlere gelmek için yapar herkesin kendi tercihi ayrica ben istediğim seviyeye doğal beslenerek gelemiyorsam ne yapayım ?Gülü seven dikenine katlanmak zorunda steroidlerde böyle malesef.

az saygılı olsaydın yarısmaı arkadaslara AYI gıbı olmak ne demek sonucda herkez ınsan sen dogal gıdıosun madem fıt vucut sevıyorsun soyle herkesın fıkrını degısdır madem ole fıt olsun herkez sen oyle dıosun kımseye soz dusmez. sporda o kadar acemı oldugun cok bellı aynı sporu yapdıgın sporcular hakkında bılmeden konusuyorsun allah aşkına karart şu gözünüde bak şişebiiyormusun. kullanmadığın şey hakkında yorum yapmaya bayılıyorsunuz bizim milletin özelliği bu zaten. geçmediği yolun tabelasını okumak moda. şimdi çok farklı yerede giderdim akşam akşam huzur bozmayayım.

Arkadaşlar bir kere bir doz denedim sadece o bile bi süreligine testislerin islevini durdurdu.Bazı arkadaslar yazmıs steroid kullananların yanına yaklasamaz vucudunuz diye.Sıkı antreman hırslı calısma ve gayret gosterdiginiz icin yapmıyorsunuz o vucudu aptal bir ilac yapıyo bunu ve o vucut sizin vucudunuz degil 30 yasından sonra karacigeri elinize alınca anlarsınız.Artık bu spor konusundaki görüsüm nettir vucut benim vucudum nasıl gelişiyorsa ona izin vericem hızlı veya yavas az veya cok elimden geleni yapıcam.Ve vucudumun kabul etmedigi birseyi bir daha asla sokmıcam vucuduma.Bu tıpkı suna benzer."Bekar hayatı yasıyosunuz ve hergün yemek yapmak zorundasınız bu yemeklere para ve emek harcamak zorundasınız.Ama birden bire bir kaynak sürekli olarak size bol ve bedava yemek getiriyor.Bir daha yemek yapar mısınız?"

nolur bana söyleyin ya, kaç tane steroid kullanıcısını incelediniz zarar/fayda yönünden. evet kürde libido problemleri olabilir ( artması veya azalması) azalması genelde geçicidir, 1-2 hafta içimde düzelir. ama artması biraz problem olabilir.

Size kaynak olarak "Bigger stronger faster" filmini izlemenizi öneririm. Bu konular hakkında bilmeden yorum yapmak yanlış olur.

yanlış kür yanlış ilaç yanlış doz ile libido dışında bir güzel ciddi ve kalıcı sağlık problemleri de olabilir. önemli olan tedaviyi de doğru yapmak. o zaman minimuma indirilebilir. ama steroid alan ayı gibi şişer ifadesi yanlış, ayı kelimesi kaba olmuş, steroid kullananlara saygı duymak lazım, belirli bir amaç doğrultusunda sağlıklarını ciddiye atıyorlar, ikincisi her steroid alan istese de ayı gibi olamaz, hacim almak da zordur, iyi beslenme + antrenman ister, o da emek gerektirir, üçüncüsü steroid sadece ayı gibi olmak için alınmaz, define kürleri de vardır kurutucu ilaçlar ile.

Arkadaşım zaten herkese bu etkiyi yapar demiyorum.Bünyeye göre degisir ilaca göre degisir ama böyle bir tehlike var ortada bariz bi sekilde.Hala libido sorunları yasıyorum haftasonu ürologa gidip tedavi olucam artık sıkmaya basladı canımı.Küre girmis bir cok arkadasım var dedigin gibi 1-2 hafta libido sorunları yasayanlar var,1-2 ay yasayanlar var,hic yasamayanlar var ama riske etmeye degmez.Ayrıca kullandıgım madde Deca-Durabolin ve Testosterone Enanthate idi.Okumadan cahilce girdik Deca ilk 10 günde dogal üretimi tamamen durduruyomus libido problemi Enanthate sayesinde gecti ama 1 ay 1 haftadır yaklasık eski performansımdan cok uzagım.Tek doz bak bu söyledigim ben bilimadamı degilim yasadıgım suanki durum kısmen piskolojik te olabilir,sadece yasadıklarımı size anlatıp nelere sebep olabilcegini anlatmak istiyorum.Saygılar

yanlış kür yanlış ilaç yanlış doz ile libido dışında bir güzel ciddi ve kalıcı sağlık problemleri de olabilir. önemli olan tedaviyi de doğru yapmak. o zaman minimuma indirilebilir. ama steroid alan ayı gibi şişer ifadesi yanlış, ayı kelimesi kaba olmuş, steroid kullananlara saygı duymak lazım, belirli bir amaç doğrultusunda sağlıklarını ciddiye atıyorlar, ikincisi her steroid alan istese de ayı gibi olamaz, hacim almak da zordur, iyi beslenme + antrenman ister, o da emek gerektirir, üçüncüsü steroid sadece ayı gibi olmak için alınmaz, define kürleri de vardır kurutucu ilaçlar ile.
bunlara ilaveten, steroid yine sadece ayı gibi olmak yada kas yapmak için alınmıyor, özellikle bigger, stronger, faster da da görmüşsünüzdür, androjenleri ve beta blokerları psikolojik tedavi amacıyla kullananlar bile var. kaldıki androjen tedavilerini biraz araştırırsanız baya baya pozitif etkilerinin olduğunu göreceksiniz. saygılar.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:51 ----------

Arkadaşım zaten herkese bu etkiyi yapar demiyorum.Bünyeye göre degisir ilaca göre degisir ama böyle bir tehlike var ortada bariz bi sekilde.Hala libido sorunları yasıyorum haftasonu ürologa gidip tedavi olucam artık sıkmaya basladı canımı.Küre girmis bir cok arkadasım var dedigin gibi 1-2 hafta libido sorunları yasayanlar var,1-2 ay yasayanlar var,hic yasamayanlar var ama riske etmeye degmez.Ayrıca kullandıgım madde Deca-Durabolin ve Testosterone Enanthate idi.Okumadan cahilce girdik Deca ilk 10 günde dogal üretimi tamamen durduruyomus libido problemi Enanthate sayesinde gecti ama 1 ay 1 haftadır yaklasık eski performansımdan cok uzagım.Tek doz bak bu söyledigim ben bilimadamı degilim yasadıgım suanki durum kısmen piskolojik te olabilir,sadece yasadıklarımı size anlatıp nelere sebep olabilcegini anlatmak istiyorum.Saygılar
zaten pct yapmazsan 1 den düşük LH ile sperm üretimi yada libido olmasını beklemen yanlış olur. deca dick, testo dick bunlarla en sık karşılaşanlardan biriside benimdir, uygun tedavi yollarını deneyiniz. ürolog un sana söyleyeceği şeyi söylüyorum. bir daha kullanma asla, zamanla geçer.

cinsel problemleri kendiliğinden vucudun kendi başına duzeltmesi 3 ayı bulmaktadır...peki bize bu konuda ne yardımcı olabilir ılk tavsıyem kür boyunca gunde100-150mg çinko ..ikincisi piramidal kürler azdan çoka çoktan aza ..birden yapılan aşırı yuklemeler vucudun hormon dengesinizi aptallaştırmaktadır..bir diğer sistem nolvadex ve pregnyl uygulaması ...nolvadex ostrojenı bastırıp dogal testesteronu artırırken pregnyl libidoyu guclendırek ..nolvadex pregnylın dengeleyıcısıdır ayrıca pegynl vucuddakı dogal testesteronu artırırken ostrojenıde artrmaktadır ..nolvadex bunuda engellıyerek vucudda yuksek dogal testesteron dusuk ostrojen sewıyesı olustururken ..libido sorunu ise zaten pregnylle aşılmaktadır...sevgiler..

Back
Yukarı