Bİlek guresi NeyLe İlgilidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

acc123

Üye
Merhaba bftr halkı bilek guresi ile ilgili sorularım olucak simsdiden tskler
Ben 15 yasındayım 1 yıldır bu sprla ilgeleniorm simdiye kadar yasıtlarımdan hic kimseye kaybtmedim merak ettigim sey ise bilek guresi kasla mı ilgili kasla ilgiliyse
Ben kendimden vucutluıları yeniyorum gercekten merak ediyourm
BİLEK GURESİ KAS İLE Mİ İLGİLİ =????????????????????dumbellllsdumbelllls

Bilek Güreşi Kasla İlgili Tabi ki . Ama taktikleri var . Gücünün tamamını verebilmk var.

taktikler kolay internetten öğrenirsin . gücünü verebilmek için omuz ile elinin arasında az mesafe olması lazım .

Çok büyük bir ipucu vereyim sana eğer bilek güreşinde omzunu kullanmayı öğrenirsen nice kaslı insanları yenersin .

Örn; Salonda hoca hariç yenemediğim kimse yok . hoca da 2 yıl bilek güreşi eğitimi almış (: ondan

cok tskr ederim buldm bikac teknik hyper_

Bilek güreşi sadece kasla ilgili değildir bağ ve kemik yoğunluğuylada ilgilidir ..Birde bilek güreşi yaparken omuzunuzla ön kolunuzu birbirine yakın tutmaya çalışın böylece dirseği kitlersiniz ama karşınızdaki işi biliyorsa sizi kendine doğru çekip kilidi çözmeye çalışacaktır..Bu iş dışardan düz görünsede bunun gibi bir çok teknik ve strateji vardır.

Bilek güreşinde bacak ve calfler dahi çalışıyor diye biliyourm. Her yer bir etken. Powerlifting çalışması yapmak lazım. Ön kol kalınlığı ve gücü de çok önemli. En iyi bilek güreşçilerinin rekorlarında 300 deadliftler 200 squatlar 250 bench pressler var. Çok ünlü bir bilek güreşi şampiyonu vardı yanlış hatırlamıyorsam 40 cm ön kolu vardı. Forumda birçok kişinin bicepsi 40 yoktur. Adamın ön kolu 40dı. İnanılmaz bir rakam tabi.

Teknik olarak da çok önemlidir ama o konuda bir bilgim yok.

benide bılek guresınde yıkan olmadı henuz 30 yasındayım... e sımdı diceksınız ozaman yarısmaya gir! bileklerim inanılmaz ince yarısma performansını kaldıramaz diye dusunuyorum. bu arada bilek güresınde cok önemli bi faktör var oda humerus ve radius-ulna kemıklerının bırbırıne oranı ve uzunluğu... açı cok cok önemli kol kemıklerı kısa olan bır sporcu bılek guresınde herzaman avantajlıdır cunki sız kolunuzu dık bır acıda tutarken uzun kemıklı olan kol daha geniş bir acı ıle tutmak zorunda kalır ve bu dezavantajdır.

benide bılek guresınde yıkan olmadı henuz 30 yasındayım... e sımdı diceksınız ozaman yarısmaya gir! bileklerim inanılmaz ince yarısma performansını kaldıramaz diye dusunuyorum. bu arada bilek güresınde cok önemli bi faktör var oda humerus ve radius-ulna kemıklerının bırbırıne oranı ve uzunluğu... açı cok cok önemli kol kemıklerı kısa olan bır sporcu bılek guresınde herzaman avantajlıdır cunki sız kolunuzu dık bır acıda tutarken uzun kemıklı olan kol daha geniş bir acı ıle tutmak zorunda kalır ve bu dezavantajdır.

Ama Şöyle de Bir Durum Var . Rakibiniz drag hook tekniğini kullanırsa sizinle dalga geçer (: eğer siz karşı olarak shoulder roll uygulamazsanız

Bilek güreşinin kasla ilgisi yok bence.

Kuzenimin kolları 27cm benimkiler 42cm ama o beni nasıl oluyorsa yeniyor.

benim kaldrıdığım ağırlıgın yarısını kaldıramıyor güreşte zaten hiç bir sey yapamıyor :D ama bilek güreşinde alıyor

Bilek güreşinin kasla ilgisi yok bence.

Kuzenimin kolları 27cm benimkiler 42cm ama o beni nasıl oluyorsa yeniyor.

benim kaldrıdığım ağırlıgın yarısını kaldıramıyor güreşte zaten hiç bir sey yapamıyor :D ama bilek güreşinde alıyor

Kasla İlgisi Yok Diyorsun Yani. PEki kuzeninin önkollarının ve bicepslerinin seninki kadar olduğunu düşün. Nasıl yener seni ? Kasla Alakası yok diye bir şey yok . Dünya ŞAmpiyonu Olanlar Can Sıkıntısından çalışmıyorlar bence :)

Ya bence Her şey etkiler Diyelim ki %10motivasyon %20Kas(Güç)%50Genetik(Kol uzunluğu v.s%20Tekniğini bilmek Hespi Önemli Bunların...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : bilek, bilek güreşi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı