böyle bir vücut için sadece düzenli beslenme ve spor yeterm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teoma

Üye
yoksa ek takviyeler gerekirmi?

Eklentiler

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 377
hacmini aldın diye farz ediyorum sporunuda yaptın hacminde yerinde ek bi yağ yakıcı olmadan cok zorlanırsın kaslarını ortaya cıkarmak icin yani gerekir

Protein İhtiyacını karşılayabileceqine inanıyosan Whey Almana Gerek yok . Aqır Kilolara gelince Kas aqrısı ve antremanda enerji için creatin kullanmasan da olur ;) ama Herhangi bir FATBURNER olmadan asla OLMAZ (:

hacmini aldın diye farz ediyorum sporunuda yaptın hacminde yerinde ek bi yağ yakıcı olmadan cok zorlanırsın kaslarını ortaya cıkarmak icin yani gerekir
peki iğne falan gerekir dedi hocam başka türlü kaslar o şekle gelmezmiş.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:23 ----------

Protein İhtiyacını karşılayabileceqine inanıyosan Whey Almana Gerek yok . Aqır Kilolara gelince Kas aqrısı ve antremanda enerji için creatin kullanmasan da olur ;) ama Herhangi bir FATBURNER olmadan asla OLMAZ (:
iğneye falan gerek yok diyorsun yani?hocamda diyorki iğne wurmadan okadar çıkmaz kaslar falan .

iğneye falan gerek yok diyorsun yani?hocamda diyorki iğne wurmadan okadar çıkmaz kaslar falan .

İğnesiz de Olur . Ama en azından Düzenli olarak 5-6 yıl çalışman lazım. İğneyle 2-3 yıllık bir vucut ama sağlıklı olmayabaliri . Kaç Aydır Spor Ypıosun ki daha ? En az 2 yılı bitirmeden Steroid Kürüne Girme bence . Sen bilirsin Ama Ben de daha 11.5-12 aylık sporcuyum ama kesinlikle Steroid kullnmayı dşnmüyorum. Sana da Tavsiye Etmiyorum

ya bu tip gereksiz konular için ayrı bi topik açılsa ne güzel olur. Forum bir sürü ıvır zıvırla doldu ya...

bunlar afaki başlıklar..birçok kriter etkindir..
lütfen ,forumla aşina olalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı