Arsan Efedrin Eczanelerde Satiliyormu Daha?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Blitz dedi:
kerem dedi:
Güzel kardeşim ille de ilaç kullanmak zorundamısın? Ephedrine anapolon gibi çok sakıncalı ilaçlar arasında yer alıyor. İllede kullanacaksan kullan. Aldığın bir aspirin ile böbreğin %3-4 zarar görecek. Ama suplenet kullanabilirsin. Mesela CLA ile Carb Bloc u kombine iyi sonuç verir. Arkadaşın dediği gibi Xenadrine ve Hydrocut iyi sonuç verir. Bunlar sonuçta yardımcı. İşi yapacak olan sensin. Bu ürünleri kullanıp dolmaları börekleri yersen hiçbir halta yaramaz... Sağlıklı günler...
CLA, Crab Block vs. bunlar yalan zaten. Xenadrine ve Synephrine vs. ise kimyasal olarak Efedrinin adının değiştirilmişi, sadece etkisi biraz düşük yoksa içindeki maddelerin mekanizması efedrin ile aynı; bir de fark var fiyatları efedrinin 100 katı, bu yüzden efedrinin yasaklanması onların da hoşuna gidebilir tabi. Böbreklerle Efedrinin bir etkileşimi olduğunu duymamıştım, benim annem-babam beyin kanamasına karşı her gün 1er aspirin alırlar, aspirin o kadar zararlı olabilir mi sence? Benim bildiğim Efedrin alındığı sürece oluşan kalp krizi, beyin kanaması (aspirin alma sebeplerinden biri) vs. riski; bunlar da ilaç abartılmadığı ve bünye sağlıklı olduğu sürece çok da olası değil. İç organlarıma zarar verecekse tabi ki almam ama okuduğum yazıların hiçbirinde kalıcı bir organ harabiyetı yarattığı vs. yazmıyor.

xenadrine efedrinin adı değiştirilmiş hali değil sadece eskiden içinde epedhra bulunurdu artık o da yok efedrinle kıyaslamaya gelince sonucta ilac değil hydroxycut ve xenadrine ama gercekten cok etkili kendımden ornekle acıklıyım carnıtıne ıle kesınlıkle altkarın yaglarından kurtulamadım kı zaten o bolgedekı yaglar yanlar ıle bırlıkte sıfırlaması en zor yaglar ama hydroxycut ve xenadrine ile iyi sonuc aldım

Kesinlikle Daffy hocam haklı. Xenadrine ve Hydrocut carnitine göre daha etkili. Ephedrine yi de isteyen arkadaşlar kullansınlar tabii ki...

kerem dedi:
Kesinlikle Daffy hocam haklı. Xenadrine ve Hydrocut carnitine göre daha etkili. Ephedrine yi de isteyen arkadaşlar kullansınlar tabii ki...
Ok Kerem ve Daffy sözünüzü dinliyorum o zaman, zayıflama döneminde deneyeceğim bu ürünlerden birini. Peki hangisi? Hydroxycut mı? Xenadrine mi? Lipo-6 mı?

Ma-Huang, efedrine'in doğal bitkisel formuydu, bunun içerdiği efedra aynı uyarıcı etkilere sahipti, zamanında cayır cayır sattılar ma huang içeren xenical'lleri, simdi akılları başlarına geldi.
Tamamen güvenlidir diyemem, özellikle ailesinde hiper tansiyon hastalığı olanlar özellikle dikkatli yaklaşmalılar, efedrine kısa sürede doz arttrıımı gerektiren bir madde, ancak 2-3 hafta süreyle, diette yağ yakımının yavaşladığı dönemlerde, son rötuşlar yapılırken kullanılabileceği görüsündeyim.
Vallahi ben 2 haftalık efedrine için 60 kuruş vermek dururken 100 küsür ytl. vermeyi içime sindiremiyorum.
Yabancıların bir lafı var, enter your own risk, ben bunu yaparım...
Zamanında efedrin pek faydalıydı, olimpiyat komitesi yasakladı, fiyatlar ucuzladı hemen abidik gubidik yeni ürünler çıkartıyorlar, bunada ayrıca gıcık oluyorum.
Geçen gün, gazetede sushi'nin zararları üzerine bir araştırmadan bahsediliyordu, fast food devleri sushi'nin gittikçe popülerleşmesinden rahatsız olup sushi aleyhine araştırmaları finanse etmeye başlamışlar.
Şaka gibi, hamburger ki, bağırsak kanserinin en büuük sorumlularından birisi, kalkmışlar sushi'ye bok atıyorlar.
Bok içinde boğulsunlar diyorum (oh be rahatladım.... :lol:

Karasan dedi:
Ma-Huang, efedrine'in doğal bitkisel formuydu, bunun içerdiği efedra aynı uyarıcı etkilere sahipti, zamanında cayır cayır sattılar ma huang içeren xenical'lleri, simdi akılları başlarına geldi.
Tamamen güvenlidir diyemem, özellikle ailesinde hiper tansiyon hastalığı olanlar özellikle dikkatli yaklaşmalılar, efedrine kısa sürede doz arttrıımı gerektiren bir madde, ancak 2-3 hafta süreyle, diette yağ yakımının yavaşladığı dönemlerde, son rötuşlar yapılırken kullanılabileceği görüsündeyim.
Vallahi ben 2 haftalık efedrine için 60 kuruş vermek dururken 100 küsür ytl. vermeyi içime sindiremiyorum.
Zamanında efedrin pek faydalıydı, olimpiyat komitesi yasakladı, fiyatlar ucuzladı hemen abidik gubidik yeni ürünler çıkartıyorlar, bunada ayrıca gıcık oluyorum.
Geçen gün, gazetede sushi'nin zararları üzerine bir araştırmadan bahsediliyordu, fast food devleri sushi'nin gittikçe popülerleşmesinden rahatsız olup sushi aleyhine araştırmaları finanse etmeye başlamışlar.
Şaka gibi, hamburger ki, bağırsak kanserinin en büuük sorumlularından birisi, kalkmışlar sushi'ye bok atıyorlar.

:lol:

Bu dünyada para icin nelerin yapildiginin iyi bir kaniti. Ayni Bok atmalar ilac piyasasinda oluyor özelikle Yasadisi üretim yapanlar digerlerine bok atiyorlar :!:

Karasan dedi:

Efedrine mantıksız şekilde bok atılıyor bence de. Adamlar patentini alamadı diye yapıyorlarmış. Hatta Amerikada güçlü ilaç şirketleri senatoya hemen kabul ettirmiş efedrinin yasaklanmasını vs. Zaten sağlığa zarar o kadar çok şey var ki, Red Bull da bi ara takır takır ölümlere yol açmıştı, sigara ve alkol de öldürüyor ama bunlar ok, efedrin ise -ki sadece kalp sorunu yaşayabilecek bünyelerde, doz aşılırsa ve yanlış kullanılırsa tehlikeli olacağı söyleniyor- birkaç tane 300 lbs. %40 yağlı amerikan futbolcusu yedikleri onca kızartmalardan, domuzlardan vs. lerden sonra sezona 2 hafta kala aman aman forma giriym diye günde 200-300mg. dan başlayarak abanıp kullanıyor ondan sonra da öğlen sıcağında koşup ölüyorlar diye yasaklanıyor. Hayret diyorum, öte yandan da uyarılara kulak asmamazlık etmek de istemiyorum ama bana da 60-70 YKR vermek varken 100 YTL civarı para vermek yanlış geliyor, sonuçta yağ yakacaksak, kalp atış hızımız artmalı, metabolizmamız hızlanmalı, yoksa ilaç yararsız olur.

sanirim bu efedrini herkes yanlis anliyorlar bu efedrin turkiye de daha gecerli ve nakadar lazimsa bulunurs tek konu para turkiye de herseyi mumkun paran varsa

Amerikan zihniyeti yasakçı ve sansürcüdür. Efedrinle kendini öldürmeyi başaracak bir yarım akıllı mutlaka çıkar. Amerikada sorumsuz kullanan değil, yasaksız satan suçlanır ama.

efedrin yasaklanacak en kiza zamanda duyduma gøre yada yasaklandi simdi ama daha bulunmaktatir hemide cok buyuk miktarda dedim gibi paran varsa turkiye de hersey mumkun

tek konu para

sayenizde abilerim ECA denilen seyi yaptim we sonuc mukemmel we otesi..L-carnite halt etmis weiderida kullandim nutrimex ide allstarida en iyisi ECA (efedrin-kafein-asprin) saglam bi kazakla mukeemel sonuc elde ediyosunuz bu arada efedrinin fiyati 600 YENI KURUS yani sahtesini yapmaya degmez kaldiki kabi carti curtu derken astari yuzunu gecer..Bu arada arsan efedrinden 3 tane alirsaniz uyusturucu etkisi yapiyo..bu hapa hapcilar dadandigi icinde URETIMI DURDURULDU!!!!!we toplatiliyo bulursaniz 4-5 kutu alin..elinizde kalsa uzulmeye degmez cunki hic birimiz 2.400 ytl nin hesabini yapmaz..eger siz bulamadiysaniz ben burdan Kayseriden yolliyim abilerim...saygilar ECA yi ogrettiginiz icinde minnettarim..

Bi insan efedrinle kendini öldürebilir tabii ki...
Ama Tuz ilede öldürebilir. 2 Kilo tuz yeyin bakalım noluyor...

Şimdi kalkıp tuzu mu yasaklayalım

efedrin üretimi başlamış bi kaç hafta içinde hastenelerde olacağını yakın bi eczacı dostumdan duydum..

bende yakında eczanelerde diye duydum ama reçeteyle verilecek,astım teşhisiyle takip sistemi olduğu için yazdırmak gerekecek...

Ok Kerem ve Daffy sözünüzü dinliyorum o zaman, zayıflama döneminde deneyeceğim bu ürünlerden birini. Peki hangisi? Hydroxycut mı? Xenadrine mi? Lipo-6 mı?

Blizt aslına bakarsan ben sana hot-roxu öneririm tam anlamıyla hard-core bir yağ yakıcı senin istediğin kalp atış hızı metabolizma hızı, vucut sıcaklığı hepsi fazlasıyla hissediliyor,hatta oturduğun yerden terliyorsuno derece ayrıca efedrin içermiyor ve efedrine oranla çok daha risksiz bir supplement, bünyeden bünyeye değişir tabiki ama hydroxycuttan da lipo6 danda daha etkili bir ürün olduğunu sürekli duyuyorum

Hydroxycut un yenisi olan Hydroxycut X i aldım bugun denicem onuda cok duydum tavsiye ederim

arkadaşlar efedrin bulabilecek arkadaş varmı

efedrin bulabilcek arkadaş varsa lütfen ulaşsın [email protected] teşekkürler

Blizt aslına bakarsan ben sana hot-roxu öneririm tam anlamıyla hard-core bir yağ yakıcı senin istediğin kalp atış hızı metabolizma hızı, vucut sıcaklığı hepsi fazlasıyla hissediliyor,hatta oturduğun yerden terliyorsuno derece ayrıca efedrin içermiyor ve efedrine oranla çok daha risksiz bir supplement, bünyeden bünyeye değişir tabiki ama hydroxycuttan da lipo6 danda daha etkili bir ürün olduğunu sürekli duyuyorum

Hydroxycut un yenisi olan Hydroxycut X i aldım bugun denicem onuda cok duydum tavsiye ederim

Efedin arayanlar , satış isteyenler,yıllar önceki isimi bile değişmiş kişilere soru soranlar.

KİLİT VE ÇÖP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı