MK #7
Üye
Blitz dedi:CLA, Crab Block vs. bunlar yalan zaten. Xenadrine ve Synephrine vs. ise kimyasal olarak Efedrinin adının değiştirilmişi, sadece etkisi biraz düşük yoksa içindeki maddelerin mekanizması efedrin ile aynı; bir de fark var fiyatları efedrinin 100 katı, bu yüzden efedrinin yasaklanması onların da hoşuna gidebilir tabi. Böbreklerle Efedrinin bir etkileşimi olduğunu duymamıştım, benim annem-babam beyin kanamasına karşı her gün 1er aspirin alırlar, aspirin o kadar zararlı olabilir mi sence? Benim bildiğim Efedrin alındığı sürece oluşan kalp krizi, beyin kanaması (aspirin alma sebeplerinden biri) vs. riski; bunlar da ilaç abartılmadığı ve bünye sağlıklı olduğu sürece çok da olası değil. İç organlarıma zarar verecekse tabi ki almam ama okuduğum yazıların hiçbirinde kalıcı bir organ harabiyetı yarattığı vs. yazmıyor.kerem dedi:Güzel kardeşim ille de ilaç kullanmak zorundamısın? Ephedrine anapolon gibi çok sakıncalı ilaçlar arasında yer alıyor. İllede kullanacaksan kullan. Aldığın bir aspirin ile böbreğin %3-4 zarar görecek. Ama suplenet kullanabilirsin. Mesela CLA ile Carb Bloc u kombine iyi sonuç verir. Arkadaşın dediği gibi Xenadrine ve Hydrocut iyi sonuç verir. Bunlar sonuçta yardımcı. İşi yapacak olan sensin. Bu ürünleri kullanıp dolmaları börekleri yersen hiçbir halta yaramaz... Sağlıklı günler...
xenadrine efedrinin adı değiştirilmiş hali değil sadece eskiden içinde epedhra bulunurdu artık o da yok efedrinle kıyaslamaya gelince sonucta ilac değil hydroxycut ve xenadrine ama gercekten cok etkili kendımden ornekle acıklıyım carnıtıne ıle kesınlıkle altkarın yaglarından kurtulamadım kı zaten o bolgedekı yaglar yanlar ıle bırlıkte sıfırlaması en zor yaglar ama hydroxycut ve xenadrine ile iyi sonuc aldım