Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba öncelikle forumda yeni olduğumu belirteyim umarım doğru yere açmışımdır konuyu.Benim bir sorunum var.Sürekli belim ağrıyor ve günlük hareketlerde bile eklemlerim çıklıyor.a32 mesela dirseğimi bağzen tam açamıyorum alıyor azıcık zorma ile çıtlıyor ve rahatlıyor. ama bu seferde güc veremiyorum kollarıma.8 kg dambılla çalışıyorum 15 tekrar kaslarımda zorlanma olmuyor fakat dirseklerim çok acıyor. bel ağrım ise neredeyse her gün oluyor. mekik hareketini doğru yapmaya çok özen gösteriyorum. acaba bu sorun neyden olabilir, bu sorunun cewabını burda bulabileceğimi düşündüm ?en kısa zamanda doktora danışmayı planlıyorum
Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız