arkadaşlar ne olur yardım edin kası hissedemiyorum

9 aydır çalışıyorum 3 ay bulk yaptım 2 aydır definasyondayım geri kalana 4 ay eğlenceydi özellikle biceps sırt omuz antrenmanlarında kasları hissedemiyorum yanmıyo ertesi gün falan bu yüzden gelişmede olmuyo hissetmek için ne yapmam lazım fazla kütle elde edemedi clean bulk yapmayı planlıyorum ama antremanlarında hakkını vermek istiyorum yardım

Önce hareketlerin formunu iyi yaptığından emin ol, mesela önce kendi yaptığın hareketin videosunu çek, sonra internetten araştır hareketin yapılışının doğru formu neymiş diye, sonra ikisinide izle karşılaştır. Ayrıca beslenmen yeterlimi onuda bilmek gerek.

Önce hareketlerin formunu iyi yaptığından emin ol, mesela önce kendi yaptığın hareketin videosunu çek, sonra internetten araştır hareketin yapılışının doğru formu neymiş diye, sonra ikisinide izle karşılaştır. Ayrıca beslenmen yeterlimi onuda bilmek gerek.
kardeşim bide bişey sorcam video işini yaparım da bulktayken daha pump oluyodu definasyonda karbonhidratı yağı kestim yanma iyicene azaldı bi bağlantı varmı bulk - definasyon

Back
Yukarı