izmirbixici35
Üye
spor salonuna gitmiyorum malesef.ayrıca feromon neyinsan dediğin çok çeşitli bir varlık.hele erkek kadın arasında olan şey çözülememiş ve çözülemez.gözle göremediğin şeyler var kız ayarlama konusunda.feromonlar mesela.kızına göre değişir spor salonunda ayarlarsın belki çünkü hedef aynı olduğu için.onun dışında ağzının laf yapması lazım

basketbol oynuyorum hobi olarak orda bulamam malesefevet sen en çok sevdiğin şeyler yap aynı şeyleri seven birini oralarda bulursun

herşey var para yok be agadiğer başlıkta fiziğini gördüm. standartın üstünde güzel bir fiziğin var. sen o fizikle kız ayarlayamamışsan, bence hiiiiç kas mas çalışıp da umutlanma. sende başka bişeyler eksik belli ki[DOUBLEPOST=1416147203][/DOUBLEPOST]başka bişey derken, "beyin" olarak algılama sakınikna kabiliyeti, iletişim konusunda problemlerin olabilir...

iyi fikir bende bi anadol almayı düşünüyorum zatenkasli vucudu bilmemde kasli ferrari bu isi iyi basariyor..bu sporu kendin icin yap..kariyerine gelecegine odaklan...para para parraaaaa