izmirbixici35
Üye
yorum şeklinde katkılarınızı bekliyorum.her yorum önemli benim için
yani kas da para da hikaye para bazı kızlar için geçerli1 aydır peşinde koştuğum bir kız vardı aşık olmuştum çünkü bırakamazdım,, konuşduk hep redetti beni reddetti bırakmadım peşi mesender mesajlaştık hiç bir şekilde görüşme teklifimi kabul etmedi hep red.. yolundan gittim çiçek gönderdim herşeyi alttan aldım, birgün iş çıkışında çıktım karşısna kendimi anlattım tanııttım orda arkadaşlık teklifimi kabul etti.. üzerinden 10 gün geçti aşkımı itiraf ettim yalandır bir hevesdir geçer dedi... olmadık yerde karşısına çıktım yine bi süpriz yaptım ona ve dün çıkmaya başladık... düzgün zor kızlar zor kazanılır..
tartışma çıkarmak değil amacım yanlış anlaşılmasın fakat özellikle para bazı durumlarda hikaye olmuyor örneğin hoşlandığınız kız aileden zengin iyi eğitim almış üstüne sporda yapmış bu durumda onunda bir erkekten para kas iyi eğitim beklemesi çok doğal ancak kendi çok fakir ve şişmansa tutup çok zengin kaslı erkek istemesi saçmadır birde evliliklerde bence belli bir yaşam standartıda olmalı şimdi hem ne demişler iki çıplak bir hamama yakışır1 aydır peşinde koştuğum bir kız vardı aşık olmuştum çünkü bırakamazdım,, konuşduk hep redetti beni reddetti bırakmadım peşi mesender mesajlaştık hiç bir şekilde görüşme teklifimi kabul etmedi hep red.. yolundan gittim çiçek gönderdim herşeyi alttan aldım, birgün iş çıkışında çıktım karşısna kendimi anlattım tanııttım orda arkadaşlık teklifimi kabul etti.. üzerinden 10 gün geçti aşkımı itiraf ettim yalandır bir hevesdir geçer dedi... olmadık yerde karşısına çıktım yine bi süpriz yaptım ona ve dün çıkmaya başladık... düzgün zor kızlar zor kazanılır..[DOUBLEPOST=1416301598][/DOUBLEPOST]
yani kas da para da hikaye para bazı kızlar için geçerli![]()
Aynen haklısın katılıyorum, benim yaşantım belli orta halli orta tipli bir insanım buna göre bir seçim yaptım kız arkadaş konusunda ve kazandım,, ben şimdi gidipte izmirdeki aaa bbb holdingin zzz şirketler grubun kızıyla çıkamam peşine düşemem çünkü boyumu aşamam herkes ayağını yorganına göre uzatacak buhayatta ozaman başarılı ve mutlu oluruz..tartışma çıkarmak değil amacım yanlış anlaşılmasın fakat özellikle para bazı durumlarda hikaye olmuyor örneğin hoşlandığınız kız aileden zengin iyi eğitim almış üstüne sporda yapmış bu durumda onunda bir erkekten para kas iyi eğitim beklemesi çok doğal ancak kendi çok fakir ve şişmansa tutup çok zengin kaslı erkek istemesi saçmadır birde evliliklerde bence belli bir yaşam standartıda olmalı şimdi hem ne demişler iki çıplak bir hamama yakışır
ya dur gençleri gaza getirme.Kadınlar uzun boylu erkekleri sever nedeni güçlü,kalıplı bir görüntü yaratmasıdır bilinç altları onlara bu mesajı verir, fit vücut dinç,kuvvetli bi görüntü yaratır fakat 170 boyun varsa fit vücudun hiç bir işe yaramaz minimum 180 boyun sıradan olmuyacak çekici bir yüz tipin geniş omuzların derin adalelerin varsa en zengin adamın yanındaki kadını bile kısa süreligine bile olsa ayartabilirsin tabi iletişim konusunda kendini geliştirmen gerek kısa süre dememin sebebi her ne kadar fiziksel olarak alfa statüsüne ulaşırsan ulaş çağımızda madiyat gibi kadınlara uzun süreli garanti tanıyan bi gerçek var