hepsi aynı değil kanka mikronize daha hızlı etki veriyor daha fazla güç veriyorKreatinlerin hepsi aynı markasına bakma en ucuzunu al gitsin
Kreatinlerin hepsi aynı markasına bakma en ucuzunu al gitsin
Marka açısından demek istemiştim benmikronize olanından al gerisi önemli değil[DOUBLEPOST=1476723056][/DOUBLEPOST]
hepsi aynı değil kanka mikronize daha hızlı etki veriyor daha fazla güç veriyor![]()
creapure mikronize zaten ikisi aynıCreapure içeriği olması önemli mi sizce?
Optimum bir kutu bitirdim. Faydasını gördüm. Ancak kullanırken ölçeğe dikkat edin. Içinde 3.6 gramlık ölçek çıkıyor ama tavsiye edilen günlük miktar 5 gram.
Doğrudan etkisi var mı bilmiyorum ama dolaylı olarak etkisi var. Kreatin kullanıyorsanız bol su tüketmeniz gerekir. Bol su tüketince de bol bol küçük su dökersiniz [emoji1]Kusura bakmayın konu dışına çıkmış olacağım ama Kreatinin sürekli idrara çıkmaya yol açmak gibi bir etkisi var mı acaba bende böyle bir etki oldu da açıklaması var mı bu durumun merak ediyorum. Kreatin monohidrat konusunda da sordum fakat bir cevap alamadım o yüzden burdan tekrar sormak istiyorum.
Beni şüphelendiren durum şu ki ben günlül hayatımda zaten 3 lt su içiyordum yarım litre su koyarak devam ettim kreatin aldıktan sonra bu yarım litre bu kadar fark eder mi diye düşündüm ama emin olamadımDoğrudan etkisi var mı bilmiyorum ama dolaylı olarak etkisi var. Kreatin kullanıyorsanız bol su tüketmeniz gerekir. Bol su tüketince de bol bol küçük su dökersiniz [emoji1]