Arkadaşlar bi kızın bizden hoşlandığını nasıl anlayabiliriz

Bende kendi tecrübelerimden bahsetmek isterim, olay hali hazırda hoşlanmaktan daha çok tercih konusu paralı adam durumunu döndü.

Çıktığım kızlar güzel,alımlı-çalımlı, uzun boylu arkadaşlardı, çıkardık gezerdik o zamanlar universite de paçoz öğrenci , aç öğrenci modun da takılıyordum ve hiç bir zamanda para pul mevzuları sıkıntı olmamıştır hatta bir çoğu yerde bana masraf bile yaptırmamışlardı.

Bence, kadınlar anı yaşıyor ve o an ne hissediyorlarsa öyle mutlu oluyorlar, para pul tamam.. ama bir yere kadar, karşılıklı kalpler gümbür gümbür atarken ve gözlerin içlerinde birbirinizi görürken, inan bana.. para , pahalı resturantlar ya da uçuk kaçık hediyeler akla bile gelmez.

Bu durumlar hatundan hatuna değişir, belli olur- belli olmaz..değişebilir de, değişmeye de bilir... böyle uzar gider, o an pisikoloji neyse o.Bunlar benim düşüncelerim.

• Like
Reactions: Azi
7 yaş büyük olabilirsin çoğu şey bildiğini zannediyosun ama hiç bi halt bildiğin yok.

Kendi ağznla sölüyosun istediğimi yazarım diye, madem bu düşüncedesin niye kalkıp bana artislik yapıyon..

lise yada üniversitede olur tabi yada kısa vadede olur veya kızlarla iyi konuşmasını biliyorsundur kısa vadede başarılı olursunuz ama uzun vadede maalesef işler değişir kalbin ayrı atmasıda canım cicim ayları bitene kadardır çok gördüm bu tür aşkları sonrası malum eninde sonunda iş paraya bakar olay bu sözün kısası çirkin kısa boylu şişman ama zengin adam daha çok kızla tanışır eğlenir yakışıklı 5 parasız adam ise okul çağlarında yaptığı ile kalır ha çok yeteneklidir bu konuda kısa vadede başarılı olur tabiki 5 lira yokkende okul bitince cafelere barlara nasıl gidiliyor onu anlamadım hayır bende 5 kuşur yokken evden çıkamıyordumda herkesin fikrine saygım sonsuz ama kendi fikirlerimede saygı beklerim birde şu var beklentilerinizin çok çok altındada birini bulursunuz tip ve para yoksa onlada mutlu olunmaz zaten

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:21 ----------

XxBadyxX ben tartışmayı bitirdim doğru hiçbir şey bilmiyorum para neki zaten kızlar kolarını açmış bekliyor seni
icon7.gif
koş sarıl bu konuşma burada bitmiştir benim için artistlik yapma konusundada ilk sen başlattın hadi güle güle

Son düzenleme:
Bana göre bakışlardan anlaşılır.
Önemli olan kurallarda var tabi.
1.Dürüst olmak.
2.Yakışıklı olmak.
3.Para.

• Like
Reactions: Azi
fakir genç edebiyatı yapmaya gerek yok burda tartışılan şey bir nevi kültür meselesi, tabi ki de 25 yaşındaki bir insan 18 yaşındaki bir insandan çok çok çoooook daha tecrübeli olacaktır,elbetteki kızları çok daha iyi tanıyacaktır...

Bu liseyi ted ankara kolejinde okudum,haliyle dümdüz bir liseden çok daha farklı bir ortamı olan bir okuldu,kızlar da farklıydı, hayata daha realist bakıyordu, daha lisedeyken bile kızların ilgi alanları yakışıklılıktan başka yerlere kaymaya başlamıştı, ne kadar havalıysanız o kadar çok prim yapardınız, okulda ne kadar popülerseniz o kadar çok prim yaparsıdız, kızlara ne kadar çok şey ısmarlarsanız o kadar çok prim yaparsınız,yakışıklılık bunların arkasından gelirdi.
Bilkent üniversitesinde 4.senem, bilkent çok farklı bir yer, Danny'nin dediği 200 liralık külot giyen hatunların olduğu bir yer, kızların erkeklerden ziyade erkeklerin arabalarıyla çıktığı bir yer, bunların bir seviye altı da var tabi ki, onlarda en 150 liralık külot giyiyorlar, ilişkiyi geçtim,göz teması bile kurmak için havalı olmanız lazım,bakımlı olmanız lazım,birlikte biryerlere gidecekseniz ki zaten bu yerler belli yerler olacak cebinizde 150 kaat paranızın olması lazım, bunları anlayabilmek için bir miktar hayat tecrübesi lazım, sırf lise ortamı ile kazanılabilinecek tecrübeler değil bunlar...
Bir kızın sizden hoşlandığını anlamak göreceli bir kavramdır, bazı bayanlar genelde çok sıcak kanlı olur,sıcak davranır yanlış bu da tecrübesiz erkek tarafından yanlış algılanabilir, acı gerçek sonradan anlaşılır, bu sebeple öncelikle belli bir samimiyet kurulmalıdır,ardından bir yerlere davet etmek gerekir, kabul ederse yine sizden hoşlandığının garantisi yoktur, aşk muhabbetleri açılmalı,derin konulara girilmelidir, en sonra da niyetinizi belli etmeniz gerekir, tabi ki bazen herşey çok spontane şekilde de gelişebilir, gönül işleri bazen çok uğraştırır,bazen de ummadığınız anda sizi bulur.

Lisede yakışıklılık popülerlikle çok kızla çıkarsın fakat artık büyüdüğünde işini kurduğunda iş paraya dönüşür filmlerdeki gibi yok fakir çocuk zengin kız diye bir şey anca hayal olur film olur ne kadar çok paran varsa o kadar iyi kadınla evlenirsiniz kimse parasız bir insanla hayat geçirmek istemez erkeklerdede böyle tabikide bir erkeğin ekonomik durumu çok çok iyi olsun evleneceği kadınında ekonomik durumu iyi olsun ister yani iş evlenmeye gelince paraya bakıyor lisede az paran olsun yakışık ol popüler ol yeter

:) :) evet bekliyo sen rahat ol paramızda var şeklimizde. hadi öptüm say :)yallah

Konu, kızın bizden hoşlandığını anlayacağımız, paranın kadınlar üzerindeki gücü değil.
Konu dışına çıkmadan yorum yapalım lütfen.

En garanti yolu şansını deneyeceksin.Belki kendi kafanda hoşlanıyor gibi algılarsın ama öyle olmayabilir.Ya da tam tersi...

Bir bahane bul ( klasik kıro hareketleri olmasın ama :) ) ve tanış;

Baktın tersliyo '' uff snne be slkkk..'' gibi konuşuyo uzatma,boşver hemen uzaklaş ordan.Zaten böyle kaba saba konuşan önce insan olmayı öğrensin.

Nötr gibiyse cıvkını çıkarmadan muhabbeti devam ettir bir şekilde ve sonra görüşürüz de,ertesi gün baktın selam vermiyor boşver gitsin.

Hee yok eğer olumlu cevaplar veriyor,jest mimikleriyle samimi sıcaksa artık iş kolay,rahatça konuş muhabbet et sonrası gelir zaten..

Hadi kolay gelsin,cesur ol ya ne kaybedersin.Karşında insanüstü süper bir varlık yok,o da senin gibi insan ;)

konu dışına çok çıkıldı özür dierim ama şunlarıda yazıp bu konuyu burada bitiriyorum fakir oğlan zengin kız filmlerinde dikkat ederseniz filmin sonunda birleşiyorlar ve son yazıyor kardeşim asıl film ondan sonra başlıyor hiçbir film fakir oğlan zengin kız birleştikten sonraki gelişen olayları ele almıyor birde aslında kadınlar hakkında tecrübenin yaşla çokta bir ilgisi yok sosyaleşmekle kadınlarla çok sohbet etmekle kadınların olduğu yerlere çok gitmekle alakası var siz 60 yaşındada olsanız eğer asosyalseniz hayatınız boyunca kadınlara sohbetiniz çok olmamışsa yada onların bulunduğu ortamlara gitmemişseniz maalesef hiçbir tecrübeniz olmaz facebook vs gibi yerlerden daha doğrusu sanal ortamlardan tecrübe kazanılmaz gerçekte yaşayarak tecrübe kazanılır

Son düzenleme:
Konu, kızın bizden hoşlandığını anlayacağımız, paranın kadınlar üzerindeki gücü değil.
Konu dışına çıkmadan yorum yapalım lütfen.

Konu basligini bu sekilde degistirmemiz mumkun mu ? :)

Saka bi yana buna ben sebep oldum galiba ilk yazdigim yorumda. Amacim 18 yasidaki bi gence nasihat vermekti. Belliki o birinden hoslaniyor ve kizin da ondan hoslanip hoslanmadigini anlamak icin bizim yorumlarimiza basvurdu , ben de en kolay nasil onunla" cikmaya" (lise de oyle derdik ya) baslayabilir onu soyledim. Ondan sonra benim yaptigim yorum uzerine yorumlar gelmeye basladi(gormus gecirmis kisilerden), digerleri de ustune aldi konuyu... Ask mesk varmis ya liseli iste...

Ama olaylari kisisellestiren ve koca gun benim 12-13 yasinda yaptigim gibi (o zamanlar mirc vardi) sanal alemde tur atip kizlarin resimlerinde "like" tusuna basip kadin tecrubesi kazanan(!), bir kizla yuz yuze geldiginde "Cicero"ya baglayan , olayi seviyeli bir tartisma ortamindan cikarip (muhtesem kadin bilgisi-kulturu ve hayat gorusu ile) kufur seviyesine indirgeyen bu arkadaslarin bu konuda (bize laf yetistirmek disinda) hic bir yorumu yok :)

Madem olayin mantigini kavrayamiyorsunuz o zaman goruslere saygi duyun ve sozlu saldiriya gecmeyin...

Kizin senden hoslandigini nasil anlarsin ? Dedigim gibi bakislarindan..
Haa kizin sizden haberi bile yoksa ozman farkedilmeniz lazim. Farkedilmek icin ya saklaban olacaksiniz yada kral ama saklabanlikla hic bi sansiniz yok malesef :)

Bazen barda canim bira icmek istiyor ismarliyorum bi tane kizlar sumugunu bile atmiyor ama koydugum zaman onume "Macallan 12 yillik " kizlar o gece benimle uyanabilmek icin siraya giriyorlar.

Cok mu zenginim degilim aldigim para belli, cok mu yakisikliyim degilim burun kirik boy kisa kulaklarim kepce :) amaaaa bahsettigim icki burda asgari ucretten fazla... Olay burada biter. Bana kimse ezelden gazel okumasin....

Bu konu ile ilgili son yorumumdur daha fazla yorum yapmayacagim. Bunca seyi banlanmak ugruna sirf icimde kalmasin diye soyledim

seni sevmiyorum dedikten sonra hala seninle ilgileniyorsa gözleri seni arıyorsa seni seviyordur
bunun matematiği yoktur
sevip sevmediğini göz görür kalp anlar

Bakışlarından anlaşılabilir elbet ancak Türkiyede kadın erkek ilişkisi oldukça enteresan.(en azından benim için)

Kız sizden hoşlanıyor bolca bunu belli ediyor, hatta siz yeterli tepkiyi göstermediğinizde gözünüzü çıkarırcasına yapmaya başlıyor. Diyelim ki normalde kız aklımızda yokken kendini beyninize sokmayı başardı. Siz de bir şans verip belki de güzel bir birliktelik olur diyorsunuz ve let the game begin

Türk kadını peşinden deli divane gibi koşulsun ister, erkeğin pabucun pahalı olduğunu anlasın ister. Eh, sizin zihninize girene kadar da o geldiğine göre bunların hepsini misli misli çıkarma vakti gelmiştir artık.
Yok öyle bedavaya sevgili :)
Yani hoşlandığını anlasanız bile iş burada bitmeyecek ;)

su sorunun bir cevabini bulsam vallahi tip var para var buyuk ihtimalle Predatel arkadastan fazla :D :D biraz boy kisa ama hersey iyi anlamadim nasil yapicaz biraz acemiyiz galiba bircok kisiyle goz goze geliyorum ( gozlerim yesil :D ) bakisiyoruz baya baya ama o da ilerlemiyor ben de hoslandigindan emin olmadigimdan utanc verici bir duruma dusmemek icin ilerlemiyorum :/ birsey yapin merhaba diyin bari ya cok utangaclar ben onlardan da utangacim :D

kardeşim kız milletini modern bilim çözememiş sen bizden medet umuyorsun..insanoğlu makine deildir yada buz gibi bir çelik parçası..ki tornaya sokup şekil veresin..insanların manevi dünyaları kendinlerine hastır..bununla ilgli yapılan genellemeler sence çok mu doğrudur..benden sana acizane tavsiye..sen kendin ol..varsa sevdiğin çık karşısına seviyorum ötesi var mı diye sor..olursa olur olmazsa hayatına kaldığın yerden devam edersin

su sorunun bir cevabini bulsam vallahi tip var para var buyuk ihtimalle Predatel arkadastan fazla :D :D biraz boy kisa ama hersey iyi anlamadim nasil yapicaz biraz acemiyiz galiba bircok kisiyle goz goze geliyorum ( gozlerim yesil :D ) bakisiyoruz baya baya ama o da ilerlemiyor ben de hoslandigindan emin olmadigimdan utanc verici bir duruma dusmemek icin ilerlemiyorum :/ birsey yapin merhaba diyin bari ya cok utangaclar ben onlardan da utangacim :D

Utanılacak bir durum yok hepimiz insanız. Eğer utanmak istiyorsan sevgilini veya bir kızı kız büyük abdestini yaparken hayal et bak o zaman onun suratına bile bakamayacaksin.

Her yaş aralığı için farklıdır aslında nasıl anlayabileceğimiz.Ama benim şu yaşıma kadar gördüğüm şu.Bir kız sizden hoşlanıyorsa bir şekilde size belli ediyor bunu,siz anlayana kadar da vazgeçmiyor.

çok doğru haklısınız liseli ergen gençlerle tartışmaya girilmez zaten köşeye sıkışıncada hemen küfür ederler
icon7.gif

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:46 ----------

yine ekleyelim ergenlik çağında liseli kızlarla çıkmak için çok paraya ihtiyacınız yoktur sinemaya ne bilim cafeye falan getirecek kadar olsa kafi onun için lisedeyken güzel tatlı kızlarla çıkmaya bakın sonra bir daha bırak çıkmayı yüzünüze bile bakmayabilirler paranız yoksa hoşlandığını anlamak konusundaysa bakışlar herşeyi belli eder bencede konuşması sizi dinliyorsa size bakarken gözlerinin içi gülüyorsa kızı etkilemiştirsiniz

Arkadaşa katılıyorum,şuan lise 3 deyim.Çoğu kız şuan paranın keyfinde değilde,daha çok yakışıklı,bakımlı,düzgün bi fizikli erkeklerle takılıyorlar.Bende oldukça bu durumdan yararlanmaya bakıyorum.Fakat ileride ne olur onu artık Allah bilir.

Konu yine direk paraya dönmüş, neyse:D Bu konuda bir çift laf edeyim bende. Mesela galatasaray veya fener taraftarlarını düşün, bir topluluk bunlar. Sen bütün galatasaraylılar iyidir diyemezsin mesela aralarında küfürbaz da vardır, dolandırıcı da vardır, iyi insanlar da vardır. Kızlar sadece paraya bakar demek Dünya düz demekten daha ilginç:) Para bir tercih sebeplerinden biri olabilir tabi ki ama sanmıyorum ki hiç bir kız çok parası olmayan ama yanında çok mutlu olduğu bir erkek varken, yanında çok mutlu olmadığı zengin bi adamı tercih etsin.

He 20 yaşındayım bu arada kızlar konusunda son 1-2 aya kadar da bi sıkıntı çekmedim hiç:) Maddi olarakta orta halli biriyim. Zengin değilim yani sadece para sıkıntısı çekmeyecek şekilde büyüdüm diyebilirim. Bunu bi züğürt tesellisi olarak algılamayın tabi paranın öneminin farkındayım kesinlikle, ama her kızı aynı kefeye koymak gerçekten komik olur.

Konu yine direk paraya dönmüş, neyse:D Bu konuda bir çift laf edeyim bende. Mesela galatasaray veya fener taraftarlarını düşün, bir topluluk bunlar. Sen bütün galatasaraylılar iyidir diyemezsin mesela aralarında küfürbaz da vardır, dolandırıcı da vardır, iyi insanlar da vardır. Kızlar sadece paraya bakar demek Dünya düz demekten daha ilginç:) Para bir tercih sebeplerinden biri olabilir tabi ki ama sanmıyorum ki hiç bir kız çok parası olmayan ama yanında çok mutlu olduğu bir erkek varken, yanında çok mutlu olmadığı zengin bi adamı tercih etsin.

He 20 yaşındayım bu arada kızlar konusunda son 1-2 aya kadar da bi sıkıntı çekmedim hiç:) Maddi olarakta orta halli biriyim. Zengin değilim yani sadece para sıkıntısı çekmeyecek şekilde büyüdüm diyebilirim. Bunu bi züğürt tesellisi olarak algılamayın tabi paranın öneminin farkındayım kesinlikle, ama her kızı aynı kefeye koymak gerçekten komik olur.
çok para herşeyi değiştirir yakışıklı kaslı uzun boylu olman bir yere kadar hiç parası olmayan adam bir kere kadınını mutlu edemez geçelim şimdi nine dede sözlerini ha mutluyum diyen her kadınada ben inanmam ayrıca kadınlar para konusunda haklı diyede yazdım zaten parayı sevmeleri kötü bir şey değil ne yapsınlar üç otuz paraya geçinen bir adamla ömür boyu benim yazdıklarım uzun vadeli ilişkilerdi kısa vadede orta halli gelire sahipsindir kızların çok takıldığı ortamlarda çalışıyorsundur tabiki başarılı olursun yaşlı göbekli çirkin ama zengin adamların yanında genç kızlar var niye çünkü parayı seviyorlar aşkla meşkle bu işlerin yürümeyeceğini anlamışlardır kadınlar sadece parayada bakar demekte yalnış tabi büyük bir bölümünü para oluşturur yakışıklı uzun boylu düzgün bir fizikte tabiki kişiliğide düzgün olsun ister neyse çok konu dışına çıkıldı yani aşk hikaye para şahane diyorum son olarak:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:34 ----------

Predatel inanması zor ama mirc olayı sene olmuş 2012 halen devam ediyor

Back
Yukarı