kuru uzum ve ballı yogurt bence cok ıdeal oluyor bıde sezeryzl yulafı nasıl yıyorsunuz nasıl tuketıyorsunuz nerden alıyorsunuz bıraz anlatırmısınız
balın veya sokellanın ustune kasrmı koyacaksın nasıl yeıyeceksın onu tadı karısmazmı2 dilim tam buğday, çavdar, yulaf vs. ekmek diliminin arasına fıstık ezmesi, bal veya şokella, 100gr'lık light kaşar dilimi ile 2 ara öğünlük 2 sandviç hazırlamayı düşünüyorum ben okul döneminde; oldukça pratik ve besleyici bence, şimdiye kadar ki alternatiflerimin en iyisi olucak gibi(bu zamana kadar baya bi yol denedim fakat bu yöntemi daha denemediğim halde kafama en çok yatanı bu oldu)
balın veya sokellanın ustune kasrmı koyacaksın nasıl yeıyeceksın onu tadı karısmazmı
afıyet olsun ne deyım etlede denedınmı ben oyle anladım![]()