ANLIK doping etkisi yapabilecek enerji veren ürün?

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler, ben Futbol maçlarıma çıkmadan önce o anlık enerji patlaması yaşatacak katkı maddesi istiyorum bu tarz bir ürün varmıdır?
yani nasıl anlatayım yarış atlarına yarıştan hemen önce verirler sadece yarış için etki eder enerji patlaması yaratırya o tarz bir ürün önerebilirmisiniz?

Enerji içecekleri denedinmi redbull,burn vb. Sağlığa zararlı ama kendimi antreman günlerimde yorgun hissedince kullanıyorum. Denemeni öneririm :)

Nox demişler bir daha diyorum sen bu noxu ya yanlış kullanmışsımdır ya da sana uygun olanını bulamamışsındır bence. Olmadı kafein efedrin (sakat) asprin var önermem...

Kardeşim, yanlis yoldasin senin sonun hormona kadar gider. 7. Golü atmayi ver o kadar hirs iyi değil. Özer baysalingin kuvvet kondisyon kuvvette devamlilik programi i bul 4-5 ay yap. Sihirli ürün arama.

Patlama yaptiracak birsey yok.Piyasadaki powerade sivi ihtiyacini karsiliyor.3 gr kafein konsantrasyonunu arttirir.Fazlasini almamaya calis

ben idmandan önce sert bir sade kahve yeşil çay karışımı içiyorum faydasını görüyorum belki seninde işine yarar

Dostum merhaba senin anlık etki istediğin legal illegal maddelerin %100 ü senin kalp ve damar sağlığını bozar eğer etkili bir sonuç istiyorsan kuvvet antrenmaniyla beraber düzgün bir şekilde yemene içmeme beslenme ne dikkat et bunla beraber karbonhidrat yüklemesi yapabilirsin ...

Supplement gerek yok çünkü 10 dk sonra nox etkisi bitince ölü gibi oluyosun,maçtan 30 dk önce 100-150 gr pilav ye bide koyu kahve iç at gibi olursun.

Patlayıcı güç diyosan Alanin kulllan onun dışında koşucular,bisikletçilerin kullandığı enerji jelleri vardır mesela GU ve ya multıpower carbojel

Back
Yukarı