küçük kemik
Üye
neden özel atıyor..herkes öğrense ya ..
bana bursadan yada dışardan ama uygun fiyata alabileceğim biyer bulabilirmisiniz internette 130-140 arası 135 liraya optimum var iki ürünüde kullanmadım ama çoğu kişi optimumun sıradanlaştığını söylüyor u ürünü denemek istiyorum ancak fiyat olayı biarz sıkıntılı
Bir de ölçeği çizgiye kadar doldurup tekrar tartma imkanınız var mı?Arkdaşlar bende ürünü ankaradan getirtirdim.110 tl ye. Fakat bir ölçek 33 gr yazıyor.Mutfak tartısında tarttım ölçek boş ağırlığı 12-14 gr civarındaydı,fakat içindeki toz tam ölçek 44 gr dı yanılmıyorsam.Toplam ağırlık 60 gr ma yakın .Tabiki asıl önemli olan tozun ağırlığı ,ama oda fazla çıkıyor.Şu ana kadar birçok marka kullandım hepsinin ölçek gr mı yazıldığı gibi tutuyordu.Bu bana çok garip geldi Whey'e has o kokuyu da alamadım.Yağ "0" diyor fakat shekerda çalkalayınca yağlı olduğu belli oluyor . ürün sahte olabilir diye düşünüyorum.amerika'ya mail attım bu konu ile ilgili bakalım ne cevap gelecek.Bu ürünü sanırım yurtdışından getrip kullanan arkadaşım vardı onada ürünü tattıracağım bakalım fark varmı?
Peki tad olarak nasıl çikolatalısı sizce.
Bir de ölçeği çizgiye kadar doldurup tekrar tartma imkanınız var mı?
Evet kutu yarıya kadar dolu,fakat kutuyu aldığınızda belli en az 2 kg olduğu.Anormal bir durum yok yani.Tozun yoğunluğu fazla.
Ölçeği nereye kadar doldurmamız lazım,arkadaşın dediği gibi dolu ölçek 60 gr geliyorsa belki de çizgiye kadar doldurmamız gerekiyordur.
Zaten bu protein resmi ithalat değil sanırım,çünkü FDA onayı yok.
Resmi ithalat olsa 100 tlye rüyanızda görürdünüz.
Saçma sapan vergi sistemi ile 2 katı fiyatına satılan toz alacağıma,varsın FDA onayı olmasın,resmi ithalat olmasın.
Whey wheydir.
Komplex olmadıktan,değişik tipte protein içermedikten sonra(myofusion ya da syntha-6 gibi) bütün wheyler aynıdır.(nitrofull gibi ne idüğü belirsiz şeyleri hariç tutuyorum).
Sadece MARKASINA fazladan para ödeyecek kadar zengin değilim.
Yeni gelen partiden american pure whey aldım bugün,ülkeye gelen ilk partideki topaklanma ve jel kıvamı dediğiniz sorunlar çözülmüş.İlk karıştırdığımda inanamadım,önceden öbek öbek topaklanıyordu,2 dakika çalkalamaya rağmen karışmıyordu shaker ile;şimdi adeta bambaşka bir toz olmuş.Topaklanma sıfır,hemen karışıyor.
Sadece biraz fazla tatlı geldi bana,ama sonuçta gurme değiliz,tadını beğenmeme olayına anlam veremiyorum.Dik kafaya 10 saniyede midende.