gfb_zorba
Üye
Bundan tam 3,5 ay önce doktorum tarafından yapılan bir kaç test sonucu bana çölyak teşhisi konuldu ve ben beyaz un, çikolata, süt ürünlerinin bir kısmı kısaca içinde gluten adı verilen proteinlerin bulunduğu bir çok yiyecekten mahrum kaldım. Bugün bir başka doktorun önerisi ve şüphesiyle kolonoskopiye girdim ve aslında çölyak değilde bağırsak parazietleri yüzünden midemde şişme olduğunu ve normal olarak çok sağlıklı olduğumu söylediler. Bense mantıya, makarnaya hasret kaldım bu durumda. Şimdi bir doktorun bu yanlısı yapmıs olması ve bana baska bir tedavi uygulamaya başlaması benim metabolizmamı etkileyip bana zarar verseydi kim yardımcı olaiblecekti bana ):
Allah'tan kullandığım ilaçlar sadece gaz oluşmaması icinmisde bişi olmamış. Sorusturma baslatıcaz dedi başhekim. Babamla abimde sanki doktordan yanaymıs gibi saldırmamı engellediler. Allahım nedir bu başıma gelenler.
Tek sevindiğim nokta düzgün bir beslenme ile devam edebilicem bb'ye parazit içinde ufak bir tedavi görecekmisim ve artık rahatlıkla istediğimi yiyebilecekmisim. Ne talihsiz adamım ben ya
Allah'tan kullandığım ilaçlar sadece gaz oluşmaması icinmisde bişi olmamış. Sorusturma baslatıcaz dedi başhekim. Babamla abimde sanki doktordan yanaymıs gibi saldırmamı engellediler. Allahım nedir bu başıma gelenler.
Tek sevindiğim nokta düzgün bir beslenme ile devam edebilicem bb'ye parazit içinde ufak bir tedavi görecekmisim ve artık rahatlıkla istediğimi yiyebilecekmisim. Ne talihsiz adamım ben ya