Alabileceğim en iyi sublement seti ?

Merhaba arkadaşlar,

Ben 2.5 sene spor yaptım sonra bırakmıştım. 2 sene kadar da sporu bıraktım malum bu sebeple baya eridim şuan 185 boy 77 kilodayım hedefim sıkı çalışma disiplin 85 kilo + iyi bir kas yapımı tamamen kas yapma odaklı çalışacağım. Sizce alabileceğim en iyi ürünler bana etkisi en iyi olacak sublementler hangileri ?

Bca + glutamin + protein bar + gainer vb düşünüyorum tavsiyeleriniz mevcut mu bunun için teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba arkadaşlar,

Ben 2.5 sene spor yaptım sonra bırakmıştım. 2 sene kadar da sporu bıraktım malum bu sebeple baya eridim şuan 185 boy 77 kilodayım hedefim sıkı çalışma disiplin 85 kilo + iyi bir kas yapımı tamamen kas yapma odaklı çalışacağım. Sizce alabileceğim en iyi ürünler bana etkisi en iyi olacak sublementler hangileri ?

Bca + glutamin + protein bar + gainer vb düşünüyorum tavsiyeleriniz mevcut mu bunun için teşekkür ederim şimdiden.
Kilo güzel gainera gerek yok istediğin kiloya gainer olmadanda cıkabilirsin benim için en iyi kombinasyon bcaa protein creatindir

protein bar alma. çok ama çok aşırı mecbur kalınmadıkça alınacak şeyler değil. ben eskiden alıyordum 1 tanesini 3-4 günde bitiriyordum. çok lezzetli şeyler değil zaten. ona vereceğin paraya biraz daha ekleyerek whey protein alabilirsin. supplementler.com'un ürününü alabilirsin onun yanında ek olarak glutamin alabilirsin. optimum nutrition alırsan ek olarak glutamin almana gerek yok içinde zaten glutamin var. optimum nutrition whey ve supplementler bcaa alabilirsin.

Back
Yukarı