8 GyM Yağ Yakımı Günlüğü

aynen katılıyorum abisi, bu iş süreç işi, sabır işi, acele etmeden sağlıkla inşallah istediğin kiloya gelirsin.
Teşekkür ederim kardeşim.Bana böyle mesajlar atmanız,beni daha çok inandırıyor.[DOUBLEPOST=1487257919][/DOUBLEPOST]
Yapacan hocam yapacan. Yaza kadar güzel bir şekilde giriceksin. Merak etme
RALTUNDA,öncelikle sana çok teşekkür ederim.Beslenme alışkanlığımı sen değiştirdin.Diyetim hem eziyet olmaktan çıktı hem de yavaş yavaş kilo veriyorum.Eğer hızlı kilo verirsem bir daha geri alacağım korkusu vardı ki ben daha önce bunu yaşadım.28 kilo verip,43 kilo geri alan birisi olarak bunu söyleyebilirim ki hızlı kilo vermek doğru bir yol değil.Hem de sağlıksız.TEŞEKKÜRLER...

Son düzenleme:
KİLO:112.6
Verilen Kilo:10 kilo 400 gram
Sonunda on kiloyu tamamladım.Size burda yemin ediyorum;Dünyanın en güzel yiyeceklerini yeseydim,yine de bu kadar mutlu olmazdım :)
Bunu okuyup da kilo vermek isteyen kişi,sana sesleniyorum.Kendin için yapma zamanı geldi.
Özgüvenin için yap,Özsaygın için yap,Özsevgin için yap.
Bunları tekrar geri kazanmak istiyorsan başka seçeneğin yok.
Durma kalk,zamanı geldi.

Bravo abi takip ediyorum konunu başarılar darısı 10.maddeye :))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün arkadaşlarla avm'ye gittik.Bir arkadaş sağlıksız bir yemek,diğeri şekerli bir kahve,bana gelince tahmin ettiğiniz gibi ŞEKERSİZ ÇAY :)
Size de oldumu bilmiyorum ama insan kendini çok garip hissediyor :)
Ben artık anladım ki,en güzel yemekler bile hayal ettiğim vücuttan daha güzel değil.

Bugün arkadaşlarla avm'ye gittik.Bir arkadaş sağlıksız bir yemek,diğeri şekerli bir kahve,bana gelince tahmin ettiğiniz gibi ŞEKERSİZ ÇAY :)
Size de oldumu bilmiyorum ama insan kendini çok garip hissediyor :)
Ben artık anladım ki,en güzel yemekler bile hayal ettiğim vücuttan daha güzel değil.

Valla yanımdaki kişiler benim yemediğim sağlıksız şeyleri yiyorsa. Ve ben farklı şeyler yiyorsam sağlıklı dengeli. Kendimi onlardan daha mutlu hissediyorum!!!

Onların yedikleri bize farklı bizim yediklerimiz çevremize farklı geliyor.
Fakat şöyle düşünmek lazım kim daha sağlam kim daha sağlıklı besleniyor? :)

KİLO:111.3
Kahvaltıda yediğim ZEYTİN miktarını 10 adet yaptım.Bunun sonucunda gün içinde daha dirençli olduğumu fark ettim.
Ayrıca yumurtayı ılık olacak şekilde kaynattıktan sonra kaşıklayıp yemenin çok güzel olduğunu anladım.
Artık evde rafine tuz kullanılmıyor.Evdekileri KAYA TUZUNA alıştırdım :)
Kahvaltıda genellikle aynı şeyler yendiği için,en lezzetli peynir,zeytin ve yumurta arayışına giriyor insan :)

Karşınızda yeni TARTIM :)
Bugün aldım.Fiyatı 49.50 tl.Bu parayı verirken hiç üzülmedim.
Bazı zamanlar harcadığım para için çok pişmanlığım oldu.Fakat vücudum için harcadığım hiçbir paradan asla pişmanlık duymadım.
IMG_2871.JPG

Merhabalar
Gayet başarılı buldum sizi şuan durum nedir. Başka neler yiyorsunuz onlardan da bahsedebilir misiniz?
Bu konuyu hemencecik okuyu verdim. Hem eğlenceli hemde motive edici bir konu
10 kg nede olsa az değil kilo verme ne durumda açıkcası azalma oldu mu ? (veya durma oldu mu)

Back
Yukarı