Selamlar arkadaşlar 7 aydan beri vucut çalışıyorum bu işlerde yeniyim daha
demir çelik fabrikasında çalışıyorum izmirde oturuyorum ilk başlarda güç yapmak için devamlı ağırlıklara yükleniyodum fabrikada sonra dolu oksijen tüplerini kaldırmaya başladım 150 160 kiloluk yükleri kaldırmaya başladım millet hayretler içerisinde kalıyodu sonra göğüs kaslarım çıktı habire yük kaldıra kaldıra sonra vücüt yapmaya merak sardım bu bende saplantı hırs halini aldı akşam mesaiden gece 10 da yorgun argın gelip evin bahçesinde deli gibi sınav çekiyordum sonra internette araştırarak karın kaslarımı geliştirmeye barfik çekmeye başladım 0 karın varken çok azda göbek varken karnım bu halimi aldı sonra dahada işi ilerleterek açık ara merdiven demirleri vardı onlarla sınav çekmeye başladım sırt kaslarım gelişti baya tabi fotosunu göstermedim en yakın zamanda atarım ön kol kaslarımı geliştirdim omuzlarım gelişti sonra sınav çekmekten arka kol kaslarım gelişti hiç hayatımda body salonuna gitmedim hiç evde vücüt geliştirici bir aletimde yok dambıl vs ben bu işi dahada ileri götürmek istiyorum dahada ileri götürmem için vucut salonuna gitmem şartmıdır benim ?
Boy : 1.85
Kilo : 80