7 aylık çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
75793_1659118807904_1535165168_1586256_935285_n.jpg

Selamlar arkadaşlar 7 aydan beri vucut çalışıyorum bu işlerde yeniyim daha

demir çelik fabrikasında çalışıyorum izmirde oturuyorum ilk başlarda güç yapmak için devamlı ağırlıklara yükleniyodum fabrikada sonra dolu oksijen tüplerini kaldırmaya başladım 150 160 kiloluk yükleri kaldırmaya başladım millet hayretler içerisinde kalıyodu sonra göğüs kaslarım çıktı habire yük kaldıra kaldıra sonra vücüt yapmaya merak sardım bu bende saplantı hırs halini aldı akşam mesaiden gece 10 da yorgun argın gelip evin bahçesinde deli gibi sınav çekiyordum sonra internette araştırarak karın kaslarımı geliştirmeye barfik çekmeye başladım 0 karın varken çok azda göbek varken karnım bu halimi aldı sonra dahada işi ilerleterek açık ara merdiven demirleri vardı onlarla sınav çekmeye başladım sırt kaslarım gelişti baya tabi fotosunu göstermedim en yakın zamanda atarım ön kol kaslarımı geliştirdim omuzlarım gelişti sonra sınav çekmekten arka kol kaslarım gelişti hiç hayatımda body salonuna gitmedim hiç evde vücüt geliştirici bir aletimde yok dambıl vs ben bu işi dahada ileri götürmek istiyorum dahada ileri götürmem için vucut salonuna gitmem şartmıdır benim ?

Boy : 1.85
Kilo : 80

bi süre sonra daha komplike çalışmak isteyeceksin
tüm imkanları zorlayıp merdivenlerde vs calısacak kadar hırslı bi adamsan spor salonunda cok daha güzel işler başarırsın bence..
üst göğüsün mesela sıfır gözüküyo su anda ki çalıştığın şartlarda gayet normal ..daha komplike bilincli ağırlık antremanlarıyla başarılı işler yaparsın

kolay gelsin

barfiks çekip karın kası
şınav çekip sırt kası yaptın öyle mi??

karın kaslarımı geliştirmeye ve barfik çekmeye başladım 0 karın varken çok azda göbek varken karnım bu halimi aldı
sınav çekmekten arka kol kaslarım gelişti

arkadaş öyle birşey söylememiş yanlış bulacağınıza tebrik etmeniz lazım ki barfix le hanging leg raise tarzı bir hareket yaparakta karın belirginleştirmiş olabilir

forumda spor salonuna gittim protein tozuna başladım 4 . ayım 5. ayım diye koyulan çoğu resimden çok daha iyi en azından salona ilk defa başlayacak birine göre çok güzel bir altyapınız ve hırsınız var
zaten güç gerektiren bir işte çalışıyorsunuz form korumanız kolay sürekli ağırlıkla içiçesiniz
salon ve suplement lerle çok daha iyi olacağına eminim
azminiz kesinlikle takdire şayan
inşallah daha iyi fotoğraflarınızı görürüz başarılar

barfiks çekip karın kası
şınav çekip sırt kası yaptın öyle mi??

barfiks çekip karın kası değil orda karın kaslarımı geliştirmeye barfiks çekmeye başladım dedim hatta barfiks çekerek kanat kaslarım bile oldu + evt şınav çekip sırt kası yaptım iki balkon demiri arası 1.20 m var ellerim çok açık şınav çektim o yüzden sırt kaslarım oluştu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:50 ----------

bi süre sonra daha komplike çalışmak isteyeceksin
tüm imkanları zorlayıp merdivenlerde vs calısacak kadar hırslı bi adamsan spor salonunda cok daha güzel işler başarırsın bence..
üst göğüsün mesela sıfır gözüküyo su anda ki çalıştığın şartlarda gayet normal ..daha komplike bilincli ağırlık antremanlarıyla başarılı işler yaparsın

kolay gelsin

Eyw sağolasın hacim peki bu üst göğüsün çıkması için şınav çekerken ayaklarımı yüksekte tutup öyle çeksem üst göğüs kaslarım oluşurmu body salonuna gitmeyi düşünüyorum ama işlerin yogunluğu yüzünden pek te zamanım olmuyor açıkçası anca bi hafta sonları eğer mesai olmassa gidebilirim haftasonuda gitsem yararı olurmu çok güzel bir vucuda sahip olabilirmiyim ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

karın kaslarımı geliştirmeye ve barfik çekmeye başladım 0 karın varken çok azda göbek varken karnım bu halimi aldı
sınav çekmekten arka kol kaslarım gelişti

arkadaş öyle birşey söylememiş yanlış bulacağınıza tebrik etmeniz lazım ki barfix le hanging leg raise tarzı bir hareket yaparakta karın belirginleştirmiş olabilir

forumda spor salonuna gittim protein tozuna başladım 4 . ayım 5. ayım diye koyulan çoğu resimden çok daha iyi en azından salona ilk defa başlayacak birine göre çok güzel bir altyapınız ve hırsınız var
zaten güç gerektiren bir işte çalışıyorsunuz form korumanız kolay sürekli ağırlıkla içiçesiniz
salon ve suplement lerle çok daha iyi olacağına eminim
azminiz kesinlikle takdire şayan
inşallah daha iyi fotoğraflarınızı görürüz başarılar

Eyw çok sağolasın teşekkür ettim

kontrolsüz güç güç degildir. :D
bukadar azmin hırsın varsa spor salonlarıı seni bekliyor dostum. çok agır kaldırmak yerine daha rahat kaldırabilicegin agırlıklarla dahi çalışsan bu vucudundan çok daha iyi hale gelebilirsin. bilinçli çalışmayla gerçektende böyle bir gücün varsa alır başını gidersin. başarılar diliyorum sana...

kardeş çok ağır kaldırmak marifet aslında ancak sakatlarsın bende 16 yasındayken malum meslek lisesi öğrencisiyiz zorlansakda omzumuza 2-3 tane çimento torbası alırdık o yaşta...bence sen spora başla daha iyide yaparsın sen hırslısın.

kardeş çok ağır kaldırmak marifet aslında ancak sakatlarsın bende 16 yasındayken malum meslek lisesi öğrencisiyiz zorlansakda omzumuza 2-3 tane çimento torbası alırdık o yaşta...bence sen spora başla daha iyide yaparsın sen hırslısın.

Eyw sağolasun hacim iki boş 75 kiloluk oksijen tüpünü sırtımda götürdüğümü biliyorum

Kardeşim Seni Azmin ve Hırsından Dolayı Gerçekten Tebrik Ediyorum..:) Bence Bir spor salonuna Yazılmalısın Ve daha güzel sonuclar Alıcağından Eminim :)..Tekrar basarılarının Dewamını Dilerim.. :))
Kardeşim Resimde Fark Ettim Kasık Kasını Baya bi Geliştirmişsin ( Adonis Kası) Acaba Hangi Hareketleri uyguladın Adonis için ? Bende BU kas Türünü Çok kafama Taktımda :D

leg knee..alt karın hareketleri.. çakı..sonra yan mekik..2 elde dambıll sağa sola yatış gibi hareketler çıkarır adonisi.. :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı