50 Cm Kol 178 Boy 102 Kg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arnoldjr dedi:
saydam hakan79 degilmiydi ya nicki :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Saydam'ın bilinçaltına işlemiş artık sinirden :D

altera dedi:
bu badiciler icin bi sorun sanırım bu senin kolların 51 cm değil neden gercek olcunu solemiosun
ama olsun vucudun cok guzel kusursuz darısı bizim basımıza insallah

walla arkadasım biz burda kimseye yanlıs bisey solemioz ki arkadasın vuycudu gercekten cok guzel.zaten yukarda da ben bole demişim ama kollar 51 cm denmiş sadece ben bunun gercek rakam olmadıgını soledim yanlıs bisey mi dedim sence?
hemen psikopata bagladın duygu sömürüsü yapıon sen, yok turkiyede ii seyler karalanıyor fln die.kimseyi karalamadım ki ben su yukardakini adam gibi okursan bu sefer anlarsın sanırım

abi haklisin biraz duygusal yazmisim dün biraz stresliydim o yüzden :) ben hep ezilenin yaninda olmusumdur nerde bi ezilen var onun tarafini tutarim ayrica sana bi sey demedim ve kollari gercektende 51 cm olmaya bilir ama en azindan bi 46-47 vardir gibi geldi bana... her neyse uzatmayalim saddam in dedigi gibi ... pardon saydam :) buda benim bilincaltimda yer etmis ahuahau :)

kardes kusura bakma hic bisey icin pardon demek zorunda deilsin .
evet haklısın bence de kolları 47 (belki) flndır.cunku 50 kolda harbi kol olur yani sadece arkadas bizi biraz toy gordu heralde.ama allah icin vucudu cok hosuma gitti.walla tebrikler

kol ölçüme inanmayanlar izmir bornovadayım gel ölç

bu kadar da olmaz ya beyler 50 cm yazıyorsa öyle kimseyi inandırmak zorunda değilim isteyen varsa izmirde olan gelsin ölçelim komik olmayın ya

tricepsimin farkındayım

evet kardeş biraz öyle ama o arka kol pozunda biraz öyle görünüyor ama uzatma hareketlerini yapıyorum o kadar olur yaa bizde mükemmel değiliz

Re: tricepsimin farkındayım

hakan79 dedi:
evet kardeş biraz öyle ama o arka kol pozunda biraz öyle görünüyor ama uzatma hareketlerini yapıyorum o kadar olur yaa bizde mükemmel değiliz

cok guzel cevap sana da bu yakisir ;)

saydam dedi:
aaa ben ne yazmisim oyle hic farkinda degilim :badgrin: ;)

:lol: :lol: :lol: abi altıma işedim sen bu aralar leyla gibisin ne bu hal ya kürde yapıyorsun valla korkutuyorsun bizi saydam abi kürü derhal bırak tedirgin oluyoruz bu unutkanlık dikkatsizlik galiba yan etki :lol: :lol:

varmı daha iyisi diyerek body felsefesini anlayamayıp amator oldugunu belirtmişsin

bu sitede elin elden ustun kardeşlerimle dolu

benim anatomi bilgi 2 ciliğim var (övünmek için yazmıyorum) burada ögrendiğim bir şeyi aktarıyorum

kolunuz 50 cm olamaz cunku bir insanın kafa capı ortalama 59-62 arasında kolu kafaya oranladıgımız zaman sıcak 49 soguk 47 gibi geliyor

lutfen biraz daha gerçekçi olalım yetenegimiz varsa eger er meydanına (podyum) cıkalım
egerki yetkim olsaydı buradaki kardeşlerimi küçümsediğin için başlığını tatlı bir dille kaldırırdım

valla bilader ben sizle kafa bulmak için öyle başlık yazdım dikkat çekmek için ve *** atlamaya devam ediyor hadi hayırlısı şaka olduğunuda daha sonraki yazılarımda belirttim kol ölçüsüne gelince daha öncede yazdığım gibi izmir bornova küçükparktayım isteyen gelir beraber ölçeriz

flexor bu arada biceps de tepe denen olayı bilirsin benim kol normal düz durduğunda ölçü ufak zannedilebilir ama tepe çok fazla anlamaya çalış bırak kafatasının çevresini filan izmirdeysen gel kardeşim salonuma kahve ikram edeyim sana getir mezüreni belki benimki hilelidir falan al ölç herkes rahatlasın

hakan79 dedi:
valla bilader ben sizle kafa bulmak için öyle başlık yazdım dikkat çekmek için ve sazanlarda atlamaya devam ediyor hadi hayırlısı şaka olduğunuda daha sonraki yazılarımda belirttim kol ölçüsüne gelince daha öncede yazdığım gibi izmir bornova küçükparktayım isteyen gelir beraber ölçeriz

hakan mesajlarinda yine yanlis kelimeler kullaniyorsun(sazan) bir daha bu tarz kelimeler kullanirsan siteden uzaklastirlacaksin

sad but true...

arkadaşlar bayadır bu kol olayını takip ediyorum.hakan79 benim hocam.yani onun salonunda çalışyorum.gerçekten de kollar bomba.hatta bugün kendisi yanımda idman yaptı ve hakketten inanılmayacak kadar gocuman kolları var.yani kendisi solendiği gib sallamıyor.zaten yakında fotograf makinamla gidip mezroyla kollarını ölçerken bi fotograf çekecem.sırf inanmıyorsunuz diye.ozaman bakalım inanacakmısınız.
bu mesajı onun salonuna gidiyorum diye yazmadım.gözümle gördüğüm şeyi size aktarıyorum ki bu tartışma bitsin.
hem kendisinin de solediği gibi inamayan varsa salona gelsin kolları ölçsün.xxx

Allah var vücut güzel , ama naturelmi? üzerinde durulmasi gereken en önemli nokta.

Hakan79 kac senedir bb yapiyorsun? ve ne tür yan maddeler kullandin?

kardeş 6 senedir yapıyorum gene inanmayacaklar ama sadece 3 kez senede bir ay olacak şekilde sustanon primabolan kürü yaptım hiç iğne kullanmadan 3 sene çalıştım kollar 42 43 de takıldı kaldı başladığımda 68 kiloydum 33 cm kol vardı son 9 aydır temizim şu an sadece protein tozu kullanıyorum birde creatin 100 kiloyum hedefime ulaştım daha fazlasını istemiyorum estetik bozulmaya başladı

selam

masallah form super iyi sekil.hocam sanirim sustanon senide etkilemis,neyse hersey iyi gorunuyor :-)

iyi calismalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı