50 Cm Kol 178 Boy 102 Kg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakan79

Üye
51cm kol 102 kg 178 boy

selam sitemize hosgeldin herkes buraya kendince yorum yazabilir ama amcin farkli ise yanlis yerdesin burasi musabaka merkezi degil diger arkadaslar icin yorumlarinda daha duzgun olursa sevinirim.

http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?p=16312#16312

mesaj konusundaki yazin.eger tekrar olursa siteden uzaklastirilirsin...

eleştiricem arkadaş

bicepsler kısa kalmış

kanat istediğim gibi değil

karın kasları pek belli olmuyor

göğüsler biraz daha şişebilir

:D

Re: 50 Cm Kol 178 Boy 102 Kg Varmi Daha Iyisi

hakan79 dedi:
eleştiremezsiniz fikrinizi söylersiniz varsa daha iyisi gelsin 51cm kol 102 kg 178 boy

Sirt ve Biceps resimleri yollarmisin ? Elestirilir ve fikirler yazilir, bu forumda. Burasi saydaminda dedigi gibi müsabaka ortami degil. Paylasim - Yardim icindir... kuralllari bir göz gezdir.
Ilk uyari saydam tarafindan verilmistir.

bence kütle olarak cok iyisin... yigidi öldür hakkini ver. estetik bakiminda yazilir cizilir elestirilir sonucta herkesin kafasinda canlandirdigi bazi estetik kriterleri vardir. iyi bi vücudun var. tabii kür yapmissindir bu acik bi sekilde belli oluyor. yanliz attigin baslik biraz yakismamis ne bileyim hava atiyormussun gibi bi izlenim vermis. o yüzden biraz tepki alabilirsin onu da söyleyeyim. etki tepkiyi dogurur. bu arada karin kaslarin biraz daha iyi olabilirdi üst kisimlara göre biraz sönük kalmis... kütle bakimindan elestirecek bi tek o kisim var. bu arada bacaklarida merak eden arkadaslar olabilir cünkü vücudun alt kismida önemlidir. saygilar...

hakan79 merak edenler için karnım ve bacak olay&amp

bacakları merak edenler şunu bilmeli 178 boyunda olupta böyle define vucutta bacaklar iyi olmasa 100 kg olamazsınız karnım aslında daha iyi burada çıkmamış aha onunda fotosu

al bitane daha

gel podyuma....gir yarismaya

olay orda ortaya cikar...ben yillardir cok boyle konusan ama yarisma geldiginde olanlari goruyorum.iyisen orda tebrik ederiz!degilsen derecesiz ayrilir gidersin.her turlu degerlendiririz.ama biraz mutevazi olmalisin derim.kactane almanya ve turkiye sampiyonu taniyorum,onlar bile boyle konusmaz..birak onu avrupa sampiyonu ve dunya sampiyonu bile boyle konusmadi.Ahmet Enunlu ki 10 dunya sampiyonu,adam podyumdan iner kafasini eger ve dumduz yurur.ne kasilir ne konusur.gercek sporcu iste...

arnold jr güzel yazi ve cok haklisin.ama arkadas saka yaptıgını baska baslik altinda söyledi.bu yüzden konuyu uzatmayalim istersen

Aha ben okumadim ama boylede saka mi olur yaw :lol: :lol: :lol: :lol:

kardes kendini abartma sadece irisin baska hic biseyin, bu arada omuzlarin da dar o vucut icin estetik bi gorunum pek war diemem ama ben sadece kendi fikrimi soluorm, 2 ay sonra bestmodell girecem, heralde ole bi vucutla girsem beni dereceye bile almazlar.... ama yinede iyi bi vucudun war

thecondor05 dedi:
kardes kendini abartma sadece irisin baska hic biseyin, bu arada omuzlarin da dar o vucut icin estetik bi gorunum pek war diemem ama ben sadece kendi fikrimi soluorm, 2 ay sonra bestmodell girecem, heralde ole bi vucutla girsem beni dereceye bile almazlar.... ama yinede iyi bi vucudun war

:badgrin:

bu ne yaman çelişki yarabbim :lol:

bu badiciler icin bi sorun sanırım bu senin kolların 51 cm değil neden gercek olcunu solemiosun
ama olsun vucudun cok guzel kusursuz darısı bizim basımıza insallah

arkadasim bi insanin üzerine böyle düsülmez ki... adamin iyi bi vücudu var estetik mestetik tartisilir ama adamin belirli bi kütlesi var sonucta bi yerlere gelebilmis. tamam biraz hava atiyor gibi geldide bana yigidi öldür hakkini yeme. lütfen biraz daha yapici olalim diyorum. elestiren kisiler kendi resimlerini koysunlar karsilastiralim bu adamla. elestirecek kadar kütleye sahip mi bakalim elestirenler??? kimse üstüne alinmasin... bi seyi basaran bu ülkede karalaniyor elestiriliyor ama yikici bi sekilde yapici degil. ya bir sey diyecegim herkes üstüne alinacak her neyse... saygilar!!!!

bomberman dedi:
arkadasim bi insanin üzerine böyle düsülmez ki... adamin iyi bi vücudu var estetik mestetik tartisilir ama adamin belirli bi kütlesi var sonucta bi yerlere gelebilmis. tamam biraz hava atiyor gibi geldide bana yigidi öldür hakkini yeme. lütfen biraz daha yapici olalim diyorum. elestiren kisiler kendi resimlerini koysunlar karsilastiralim bu adamla. elestirecek kadar kütleye sahip mi bakalim elestirenler??? kimse üstüne alinmasin... bi seyi basaran bu ülkede karalaniyor elestiriliyor ama yikici bi sekilde yapici degil. ya bir sey diyecegim herkes üstüne alinacak her neyse... saygilar!!!!

burda herkes yorum yapmak da serbesttir.kisinin yorum yazmasi icin diger kisiden iyi olmasi gerekmez(saygi cercevesinde).hakan 69 arkadasimiz kendince agresif bir giris yapmistir foruma,bu yuzden de uyeler o na karsi birz tepkilidir.durum bundan ibaret,konuyu uzatmayalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı