40 yaş...8 yıl aradan sonra 2 aylık çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Bu sporu 2 senelik bir çalışmadan sonra 32 yaşında bıraktım. 8 yıl boyunca tek bir şınav dahi çekmeden geçirdiğim yıllar sonrasında ayndakai görüntümden duyduğum rahatsızlık neticesi tekrar başladım.
Amino - protein tozu - carnitin ve multivitamin desteği yanında çok sert diyet yapabildiğim söylenemez. Kendi kendime aldığım kararda bu sporu diyet yüzünden kendimi sıkmadan yapmaya karar verdim. zira geçmiş yıllarda gözümü korkutan diyet yerine sadece yediklerime dikkat ederek sıkılmadan bir programa koyuldum. Ancak antremanın hakkını verebildiğime inanıyorum.
Uzatmayayım şu an yaş 40 ve 8 senelik bir boşluktan sonraki ilk fotolarım..Bazı resimlerde mide dolu. Bazılarında boş.
Belki şu an izlenesi bir sonuç yok ancak önümüzdeki aylarda bir kıyas yapabilmek açısından bu paylaşımı uygun gördüm. Eksiklikler için yorumlarınıza ve body forum tr ye teşekkürler.

Eklentiler

• DSC00050.jpg
    DSC00050.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 498
  • DSC00482.jpg
    DSC00482.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 499
  • DSC00480.jpg
    DSC00480.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 509
  • DSC00043.jpg
    DSC00043.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 469
Altyapınız gayet sağlam, kısa sürede toparlayacağınıza eminim. Fazla da kötü beslenilmemiş gördüğüm kadarıyla. Umarım en kısa zamanda forma girersiniz.

@barakbeyi altayapı gercekten saglam kollardan belli oluyor.
Güzel bir diyet programıyla eski formunuza geri donebilirsiniz, yaşınıza göre cok iyi bir vucuda sahip olabilirsiniz.thums:
Eski fotolarınız var mı acaba ?

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı