30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

tunaydin arkadaslar

definasyondayiz guya hala istedigim goruntuye ulasamadim :D , foto ekliyorum bicepslere takmis durumdayim, 4 farkli biceps calisiyorum, fotoda oynama var efekt olarak

uploadfromtaptalk1427794862917.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

selam arkadaşlarr. ihale hazırlıklarımız yüzünden bayağıdır giremiyordum, girsem de yazamıyordum. Ama bakıyorum adaşım boş bırakmamış hiç :)
definisyondayım, kaldırdığım ağırlıklarda düşüş var. oldukça zorlanıyorum. ancak şekillenmeye başladım. 180 gr. protein, 150-170 gr. karbonhidrat, 60-70 gr. yağ alıyorum. Ocak ayı başında 89 kilo % 13,5 yağ oranı, 42,5 soğuk kol ölçüleriyle başladım, Mart ayı ortalarına kadar 87 kilo % 12,5 yağ oranı, 41,5 kol ölçülerine gelmiştim. Şimdi 84,5 kilo, % 11,5 yağ oranı, 40,5 kol ile geziyorum.:) ölçülerde düşüş olmasına rağmen daha iyi göründüğümü düşünüyorum.
Bu arada haftalardır hatta aylardır haftasonları dahil ihale çalışmaları için çalıştım, çok yorgunum ve haftasonu spor salonu çıkışı üşüttüm. şu anda işyerindeyim ama fena hastayım. bugün güya kol günümdü. ciğerler dolu gidemem sanıyorum. antibiyotik aldım belki yarına biraz iyi olursam giderim.[DOUBLEPOST=1427812395][/DOUBLEPOST]arkadaşlar herkes topluca son form durumlarını ölçü-oran, varsa foto ile paylaşsın, gelişmeleri 10-15 günde bir güncelleyip takip edelim birbirimizi.

selam arkadaşlarr. ihale hazırlıklarımız yüzünden bayağıdır giremiyordum, girsem de yazamıyordum. Ama bakıyorum adaşım boş bırakmamış hiç :)
definisyondayım, kaldırdığım ağırlıklarda düşüş var. oldukça zorlanıyorum. ancak şekillenmeye başladım. 180 gr. protein, 150-170 gr. karbonhidrat, 60-70 gr. yağ alıyorum. Ocak ayı başında 89 kilo % 13,5 yağ oranı, 42,5 soğuk kol ölçüleriyle başladım, Mart ayı ortalarına kadar 87 kilo % 12,5 yağ oranı, 41,5 kol ölçülerine gelmiştim. Şimdi 84,5 kilo, % 11,5 yağ oranı, 40,5 kol ile geziyorum.:) ölçülerde düşüş olmasına rağmen daha iyi göründüğümü düşünüyorum.
Bu arada haftalardır hatta aylardır haftasonları dahil ihale çalışmaları için çalıştım, çok yorgunum ve haftasonu spor salonu çıkışı üşüttüm. şu anda işyerindeyim ama fena hastayım. bugün güya kol günümdü. ciğerler dolu gidemem sanıyorum. antibiyotik aldım belki yarına biraz iyi olursam giderim.[DOUBLEPOST=1427812395][/DOUBLEPOST]arkadaşlar herkes topluca son form durumlarını ölçü-oran, varsa foto ile paylaşsın, gelişmeleri 10-15 günde bir güncelleyip takip edelim birbirimizi.
Geçmiş olsun adaş
Zorlama kendini hasta hasta bende çivi çiviyi Soker mantigi ile hasta hasta spor yaptım bi gün ertesi gün kafamı kaldiramadim:) grip dinlenme ister

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış 2 gun once konustuk hicbirseyin yoktu be kardesim :( gecmis olsun, biran once atlatirsin umarim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herkez diyeti yariladi ben halen ne Zaman basliyim diye düsünüyorum:):)kaldiki en cok yag bende:)
Bekçi hala vakit var geç kalmış sayılmazsın daha nisan ayındayız bende daha 5 hafta önce diyete başladım. 93ten 87-88 arasını hedefliyorum, bu arada 30lu yaşlar konusu gayet iyi düşünülmüş. 33 yaşında bi arkadaşınız olarak konuya dahil olmak istedim.

Bekçi hala vakit var geç kalmış sayılmazsın daha nisan ayındayız bende daha 5 hafta önce diyete başladım. 93ten 87-88 arasını hedefliyorum, bu arada 30lu yaşlar konusu gayet iyi düşünülmüş. 33 yaşında bi arkadaşınız olarak konuya dahil olmak istedim.
@uykusuzburak hosgeldin,iyikide geldin:)bu baslik altinda gercekten seviyeli paylasimlar yapabiliyoruz,güzel bir ortam olustu gercekten.senin gibi bilgisine güvenebilecegimiz @Created By Loss ve @doxux da bu baslikta ellerinden geldigince biz ihtiyarlara yardimci oluyorlar:)
Diyet olayini biraz sallamam bu yil türkiyeye tatile eylül gibi gitmeyi planliyorum ve yaz boyunca Burda havalar diyet yapmaya nem ve sicaklik olarak gayet Uygun,mayis 1 de baslarim büyük ihtimal!
Yanliz benimki senin yazdigin gibi 5-6 kg felan degil 12-15 kg felan:):)Hayirlisi
iyiki geldin:)

Ben bu diyet isini anlamiyorum, 68den 73 e ciktim ama karin bolgesinde yaglandim, su anki kilom cok degil hatta az 1.78boyundayim, kalori ve yag alimina dikkat ediyorum, genede yaglanma oluyor

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bem her hafta tartiliyorum evde hep 67.5 kiloyum :) ama kas artıyor görüşte bunu hissediyorum demek yağ artmiyor azalıyor bakalm haziran başı 2. Üç ay geçecek bidaha ya ölçümü yaptircam :) dm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde kilom hep ayni,ama vucut seklim degisiyor,daha ucgene donmeye vasladi,hatlar daha belirgi lesiyor,kol haric ust kisimda hacim artisi gozle belli oluyor.ilusyonmu bu,ust taraftaki cm lik degisimler bile farkmi yapiyor.kilo ayniykende hacim yavas yavas artabilirmi.fullbody max agr, 3 set az tekrar bana cok iyi geldi

Back
Yukarı