barış kaptan
Üye

Evet beyler definasyon çalışmalarım adlı yeni before after resmim ☺
Kilo 68 yağ oranı %16.5
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malicim saolmaşallah barış abi definasyon ne zaman kadar devam hedef ne sonrasında bulk olacakmı tekrar
onu bende anlamam abi ama loss bilir heralde.Malicim saol
Yaw 68 kilo ama hala yağ oranı 16 larda benim 11-12 lere inmem için kaca düşmem lazım bilmiyorum yanlış birsey yapmak da istemiyorum .o istedigim orana düşünce kaloriyi artircam suan 1800 kalori civarı alıyorum lean bulk yapıcam hesapta ilk hedef 72 kilo tekrar ama orda göbek varsa tekrar duscem ☺☺☺kontrollü gidicem suan kilomu korumak için 2300 kalori almam gerekiyormuş 300 kalori fazla alıp leanbulk yapıcam bakalm
Loss u özelden çok yoruyorum zaten Sagolsun yardım ediyor elinden geldiginceonu bende anlamam abi ama loss bilir heralde.
yakın bir yerde olsa direk yorardık öyle daha zevkli olurdu abi.alperide aldıkmı tamamdır bu iş kim tutar bizi tek rakip türk hava yollarıLoss u özelden çok yoruyorum zaten Sagolsun yardım ediyor elinden geldigince
[emoji5] [emoji5] siz simdi misler gibi pazar kahvaltisi ustune aile sadeti, loss aksam 7ye kadar calissin, hakmi bu soruyorum size [emoji1] [emoji1]yakın bir yerde olsa direk yorardık öyle daha zevkli olurdu abi.alperide aldıkmı tamamdır bu iş kim tutar bizi tek rakip türk hava yolları![]()
HeheheLoss hocam sizi anliyor ve hak vererek kahvaltıdan sonra spora gidecem.sabah kahvaltısı yerini hiçbir saadet tutamaz gibime geliyor bana![]()
En güzeli ne biliyor musun insanın sevdiği işi yapması eminim sende mutlusundur ozaman gece gündüz hafta sonu farketmez .bende sabah geldim işten 5 saat uyudum kalktım mesela[emoji5] [emoji5] siz simdi misler gibi pazar kahvaltisi ustune aile sadeti, loss aksam 7ye kadar calissin, hakmi bu soruyorum size [emoji1] [emoji1]
Ben 3 gün yapıyorum tüm vücut son 3 aydır daha önceleri split yapıyordum. Tüm vücuttan daha verim aldım son 3 ayda belki de sıkıldım ne bilim daha iyi geldihaftada kaç antreman yapıyorsunuz kaç bölge
Abi baska turlu gunde 13-14 saat calismak adami delirtir zaten...En güzeli ne biliyor musun insanın sevdiği işi yapması eminim sende mutlusundur ozaman gece gündüz hafta sonu farketmez .bende sabah geldim işten 5 saat uyudum kalktım mesela
Baris omuzlar baya ortaya cikmis, bruce willis gibi olmussun![]()
Evet beyler definasyon çalışmalarım adlı yeni before after resmim ☺
Kilo 68 yağ oranı %16.5
Alper çok zayıfladin, zayıflık sana hiç yakışmamis diyen çok var annem de dahil ☺bakalm azimle devam ediyorumBaris omuzlar baya ortaya cikmis, bruce willis gibi olmussun
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimkilerde kilo aldım diye tepkililer ama ben hala irileşme konusunda inatçıyım laf edenlere kulak asmıyomOlm ben o baskiya 83 kg da pes etmistim, sen iyi 68 e kdr dayanmissin
65 de lean bulk başlar ☺☺☺Ne yapsak tepki aliyoruz kardesim bu ne yaa