30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Salonumu degistirdim, yeni salonda squat bar'da kalin sunger yok ve omuzlarim curudu :(
Havlu da fayda etmiyor, nasil bir cozum bulsam bilemedim
benimde bir aralar öyle sıkıntım olurdu abi inşaat malzemesi satan yerlerde boru yalıtım malzemesi var boruya benziyor gri renkli sunger boruya sarıyorlar ondan alabilirisim ama bence alıştırma abi kendini direk barla yapki alışırsın zamanla abi.ona alışınca onsuz yapmak bile zorluyor ben artık onsuz yapıyorum.[DOUBLEPOST=1466455214][/DOUBLEPOST]havlu ile dengesiz oluyor abi bu arada bence havluya hiç bulaşma :)

benimde bir aralar öyle sıkıntım olurdu abi inşaat malzemesi satan yerlerde boru yalıtım malzemesi var boruya benziyor gri renkli sunger boruya sarıyorlar ondan alabilirisim ama bence alıştırma abi kendini direk barla yapki alışırsın zamanla abi.ona alışınca onsuz yapmak bile zorluyor ben artık onsuz yapıyorum.[DOUBLEPOST=1466455214][/DOUBLEPOST]havlu ile dengesiz oluyor abi bu arada bence havluya hiç bulaşma :)
Aliscaz artik [emoji106]

O zaman herkes bi tahminde bulunsun bar haric soyleyelim, ilk tahmini ben yapiyorum max gordugu agirlik bar haric 55

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zayıfim napim inanin 50 kg bar dahil 12 tekrar da zorla kalkiyorum napim öyle demiyorlar mi kaldırabildigin max ağırlık diye

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı