Created By Loss
Üye
Aynen, bende kullanmiyorum.Bence kendinizi nasil alistirirsaniz ole giderben hic kullanmadim, sungeri kullaninca rahatsiz oluyorum
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen, bende kullanmiyorum.Bence kendinizi nasil alistirirsaniz ole giderben hic kullanmadim, sungeri kullaninca rahatsiz oluyorum
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne delikanlı çıktınız be ☺☺Aynen, bende kullanmiyorum.
Yaw al bitane niye zorluon illa alistircan he baştan beri böyle yapsan burak gibi tamam ne gerek var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim canimiz yanmaz gardaş [emoji23] [emoji23]Ne delikanlı çıktınız be ☺☺
benimde bir aralar öyle sıkıntım olurdu abi inşaat malzemesi satan yerlerde boru yalıtım malzemesi var boruya benziyor gri renkli sunger boruya sarıyorlar ondan alabilirisim ama bence alıştırma abi kendini direk barla yapki alışırsın zamanla abi.ona alışınca onsuz yapmak bile zorluyor ben artık onsuz yapıyorum.[DOUBLEPOST=1466455214][/DOUBLEPOST]havlu ile dengesiz oluyor abi bu arada bence havluya hiç bulaşmaSalonumu degistirdim, yeni salonda squat bar'da kalin sunger yok ve omuzlarim curudu
Havlu da fayda etmiyor, nasil bir cozum bulsam bilemedim
Aliscaz artik [emoji106]benimde bir aralar öyle sıkıntım olurdu abi inşaat malzemesi satan yerlerde boru yalıtım malzemesi var boruya benziyor gri renkli sunger boruya sarıyorlar ondan alabilirisim ama bence alıştırma abi kendini direk barla yapki alışırsın zamanla abi.ona alışınca onsuz yapmak bile zorluyor ben artık onsuz yapıyorum.[DOUBLEPOST=1466455214][/DOUBLEPOST]havlu ile dengesiz oluyor abi bu arada bence havluya hiç bulaşma![]()
zamanla acı eşiğini atlarsan abi önemli olan sabretmek.Aliscaz artik [emoji106]
Baris merak ettim kac kiloyla squat yapiyorsunda sünger kullaniyosun?100 kg a kadar birak süngeri bar bile kullanmasan olur[emoji4]he he heVay Arkadaş bir ben mi minder kullanıyorum ☺ne gerek var alışmaya eşik atlamaya falan kullanın minder geçsin gitsin
Soylemiyim abi iyice dalga konusu olcam yoksa ☺Baris merak ettim kac kiloyla squat yapiyorsunda sünger kullaniyosun?100 kg a kadar birak süngeri bar bile kullanmasan olur[emoji4]he he he
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Soyle bakalim merak ediyoruz burada [emoji4]Soylemiyim abi iyice dalga konusu olcam yoksa ☺
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan ☺☺☺boşver minderlik bir ağırlık değil az delikanlı ağırlığıSoyle bakalim merak ediyoruz burada [emoji4]
50 kg oldu mu gönlünüz☺☺abi söyle ne olacak ağırlık önemli değil önemli olan kas gelişime etkisi varmı yokmu