30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

denemeden bilemeyiz hiçbirşeyi hocam.deneyip sınırları görmek bilmek lazım hocam.aman kesinlikle aç karna çalışılmaz falan filan dememek lazım.iftarda azıcık yemekle idmanmı olur falan derlerdi ben yapıyom gayette guzel oluyor hafif ağırlık bol tekrar yavaş yavaş guzel pump oluyor bence.salona aç karna gittim bakdım olmuyor basar dönerim geri derim bu bana olmuyor yapmam bir daha olur biter diye düşünüyorum.
Mantikli olan da bu zaten [emoji4] ben ramazanda antrenmanlarimi aksam saat 8e ayarliyorum. Calismami da ezana kadar bitiriyorum. Ezandan sonra yalnizca su icip tam bir saat sonrada yemek yiyorum.

367956ca240d09cdf9c67f83b49d0269.jpg
fcf204094f5e7d7e6dce4eb7e0ef7b5a.jpg
8fd500851eb9179957f90f9d050937f8.jpg
c6343ed587fe74b551e33d28b6e21748.jpg

Designer by Servet Dağlı katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kuruluk guzel [emoji4] ben tirtim ya bu sene [emoji1] cok aksiyor islerden dolayi antrenmanlar, millet spor yapmak icin salona geliyor ben nerdeyse salonda yaticam calisacak vakit kalmadi [emoji4]
Allah kolaylik versin hocam, genel anlamda her zaman iyisiniz, benim hacim problemim var hep fit im, cok yemek yemek yoruyor beni, bir dusuncem var profesyonel yardim alip 2yada3 sene sonra bi podyum gormek istiyorum sizce mumkunmudur yada vucut yatkin mi bu is icin

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Napcan bu kadar parayi paragoz ☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji1] [emoji1]

Allah kolaylik versin hocam, genel anlamda her zaman iyisiniz, benim hacim problemim var hep fit im, cok yemek yemek yoruyor beni, bir dusuncem var profesyonel yardim alip 2yada3 sene sonra bi podyum gormek istiyorum sizce mumkunmudur yada vucut yatkin mi bu is icin

Catin duzgun juiceles, oyle simetri sorunuda gormedim resimlerinde bugune kadar, 3 sene hersey hakkiyla yapilirsa iyi bir sure, tabi ki olur neden olmasin, yeter ki o stresi onca zaman yonetebil yoksa oraya cikan insanlarin sizden ustun bir tarafi yok. Kabul ediyorum kesinlikle kolay bir surec degil, sonucu ne olur bilemem ancak yeterli caba ve azimle sizi de birgun podyumda goruruz allahin izniyle...

[emoji1] [emoji1]

Catin duzgun juiceles, oyle simetri sorunuda gormedim resimlerinde bugune kadar, 3 sene hersey hakkiyla yapilirsa iyi bir sure, tabi ki olur neden olmasin, yeter ki o stresi onca zaman yonetebil yoksa oraya cikan insanlarin sizden ustun bir tarafi yok. Kabul ediyorum kesinlikle kolay bir surec degil, sonucu ne olur bilemem ancak yeterli caba ve azimle sizi de birgun podyumda goruruz allahin izniyle...
Sagolun hocam kolay degil, zor bi surec ama yasam tarzima adapte edebilirsem yaparim yoksa zaten benide yorar, vazgecerim

Back
Yukarı