• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 {Ev} + 3 {Gym} 6 Aylık Gelişim.Supplementsiz 1.78/75Kg #VGİsmail

Vgismail iyi gelişmişsin,bi sorum olucak biceps tekrar sayılarıyla ilgili.8-8-8-8-12 tekrar yapıyorum 5 set,3 hareket yapıyorum.bu işe yarar mı hacim için? Lazar Angelov'a baktım,o bicepste 4 set 8 tekrar yapıyomuş hepsini,sadece consantreyşın curl'ü 12 tekrar yapıyo. sen barbell curl'ü kaç set kaç tekrar yaptın?

videolar sacma olmus ama gelisme iyi basarilar

Vgismail iyi gelişmişsin,bi sorum olucak biceps tekrar sayılarıyla ilgili.8-8-8-8-12 tekrar yapıyorum 5 set,3 hareket yapıyorum.bu işe yarar mı hacim için? Lazar Angelov'a baktım,o bicepste 4 set 8 tekrar yapıyomuş hepsini,sadece consantreyşın curl'ü 12 tekrar yapıyo. sen barbell curl'ü kaç set kaç tekrar yaptın?

Hacim İçin Phill heat'ın antreman programına bakabilirsin.Ona göre uyarlayabilirsin :) hacim için 7-8 tekrar geçmiyeceksin 3 ve 4 set olmalı bana gör eben öyle yapıyorum :) genelde 4x8 3x8 yapyrm

bende aynen senin gibi düşünüyorum 2 yıl BB yapıp kix boxa geçicem bu arada gelişim güzel

topragım bızım ordan nıye bı tane akıllı adam cıkmay:D gayet fitt ve guzel lisanslı muay thai kickbox gecmısım var bızde metal cop kovalarına kaval kemıklerıyle saldırırdık 20 yaslarında:D azmına hayranım nede olsa trabzonlusun ...

Back
Yukarı