2aylık ölçüm sizce iyimi

ilk aldırdıgım tarih spora yazıldıgım 1.hafta yani 24 kasım
kırmızılı zeminde olan fotoda bugun aldırdıgım
kollarımdaki gelişme normalmi ve böyle devam edermi?
bu arada başlangıç kilom 59 şuan 64 boyum 1.73

cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum

Eklentiler

• 20160111_091340.jpg
    20160111_091340.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 401
Gelişim yeni başlayanlar için bir patlama yapıyor, tabi ilerleyen zamanlarda bu düşecektir.Bunları aşmak için değişik programlar denemen gerekecek, protein ve kalori alımını arttıracaksın vs. tabi bunlar zamanla ve genetiğine bağlı olarak değişim göstercektir.Antrenmanlarına,beslenmene ve dinlenmene dikkat et devamı gelecektir..

Gelişim yeni başlayanlar için bir patlama yapıyor, tabi ilerleyen zamanlarda bu düşecektir.Bunları aşmak için değişik programlar denemen gerekecek, protein ve kalori alımını arttıracaksın vs. tabi bunlar zamanla ve genetiğine bağlı olarak değişim göstercektir.Antrenmanlarına,beslenmene ve dinlenmene dikkat et devamı gelecektir..
Tesekkur ediyorum cevap icin karbonhidrat yonunden tam karsilayamadigimi dusunuyorum ogrenci oldugumdanda okul vs gibi engeller var onumde normal olarak yine ogunumu alsam uzerinede hardline progainer 5kg olandan alsam nasil olur sizce

Dostum en iyi alternatif tercih yulaf ezmesi içine süt ve kuru meyve karıştırıp tüketebilirsin, sağlıklı karbonhidrat içerir ve lif yönünden zengindir

hardline progainer 5000 kullanıyorum. bitmek üzere, hacimlenmemde baya bi yardımcı oldu .58 den 64 kg ya ulaştım. Ama arkadaşın dediği gibi sağlıklı karbonhidratlar tüketmeye bak.

Dostum en iyi alternatif tercih yulaf ezmesi içine süt ve kuru meyve karıştırıp tüketebilirsin, sağlıklı karbonhidrat içerir ve lif yönünden zengindir
abi bişey sorabiliriyim cevaplarsan sevinirim:) ben nevşehirde yaşıyorum oyüzden bu eti lifatifi büyük marketlerde hep aradım bulamadım en son avmye gittim kipada buldum bidaha bulamam diye 4 paket aldım zaten 4 paket kalmış son herneyse bugun fityemek diye bi kanal var youtubede orda gördüm sıcak su ekleyip üzerine muz dilimledim karıştırdım fakat yiyemiyorum aşırı kötü oldu tadı sütü sevmediğim için onuda yiyemiyorum:/ nasıl yemem lazım bunu paramda boşuna gidecek çöpe atarsam

Back
Yukarı