Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Despo dedi:Vucudu hakkinda yorum yapmayacaksaniz lütfen yazmayin.
Kendi Vücut Resimlerin forumunda yaziyorsunuz, steroid konularini steroid bölümünde tartisin.
Ben fikrimi yazmiyorum sanirim cogunuz ne diyecegimi biliyorsunuz, ztn diyecek bisey bile kalmamis.
Hata yapmis ama en azindan dogrulari yazmis vede paylasmis, bunu yapan cok kisi yok.
Steroid konusunu kapatalim.
hypocrisy dedi:arakdaşım oncelikle şunu soyleyim bence şuanda en buyuk eksiklerinden biri kollar... seni tebrik edecektim fakat bu aşamaya uğraşılmadan geldigin icin tebrik etmekten vazgectim fakat sonra dusundum sen uğraşmaktan daha fazla şey yapmışsın risk almışsın hayatınla oynuyorsun farkında deilsin yaşın cok genc 19 yaşımdayım yazmışsın bak bana inan ciddiyim eğer isteseydin senin yaşında biri 2 ayda bu vucudu dogal yolla yapabilirdi (hicbir ek beslenme ürünü olmadan) kısacası ölümüne tavuk süt makarna patates ve sütle beslenip bu vucuda sahip olabilirdin ben sana bunu garanti ediyorum ama zararın neresinden donersen kardır artık bu ilaçlardan uzak dur kendin icin... ama vucudunun ana yapısınada yorum yapayım goğusler oturmuş hafiften uçgenleşmeye başlamış bence şimdi sana tavsiyem madem o haplara para bulabildin tavugada bul gunde yarım kilo tavuk ye en az 1 litre yarım yağlı süt ic bu ikili sana gunde 3milyona felan mal olur gunluk butun protein ihtiyacını fazlasıyla karşılarsın hayatında başarılar dilerim..........
cortes dedi:2 AY ÖNCE 3 AY SONRA olmadımı henüz :?: Yeni resimler koy,eminim forumdaki herkes bekliyodur resimlerini
En güzelini yapmışsın,senin adına sevindim doğrusu...DinamiC dedi:cortes dedi:2 AY ÖNCE 3 AY SONRA olmadımı henüz :?: Yeni resimler koy,eminim forumdaki herkes bekliyodur resimlerini
Henüz olmadı da olsada bilmemki gereği varmıdır diye..Ama genede koyarım 3.ay dolsunda bi...Bu arada kürü de bıraktım et,süt,makarna,yumurta ve patates e agırlık verdim.Hayırlısı olsun...İlginize teşekkürler...
İyi çalışmalar...
Ayaz dedi:Bu ülkede supplementler cok pahali .. onun sonucudur bunlar..
baska birsey demiyorum...
emrah dedi:benım ılgımı bır sey cektı yandan bakıldıgında gogus ucları uzamaya baslamıs jınekomastri baslangıcı olabılırmı sızce ? :?:
Karasan dedi:Arkadaşın vücut yapısı su anda son derece estetik, beyler kendimizi kandırmayalım, Dinamic, doğal yollarla bu vücudu 1.5 senede bile yapamazdı.
Ki asla onun azmini ve disiplinini küçümsemek için demiyorum bu dediğimi.
İlk başladığı zamanki hali cidden cok zayıfmış, süper çalışma ve takviye ile kendisini aşmış.
İlaç kullanmakla hata etmiş, orası kesin, ancak bırakalım artık geçmişi, önümüze bakalım.
İyi beslenme ile ve kür sonu tedavisi ile, dilerim kaslarının büyük bölümünü muhafaza edecek.
Bir miktar güç azalması ve ölçü kaybı kaçınılmaz ama Dinamic belliki çok azimli ve işi bilenlerin gözetiminde idman yapıyor.
Tek bir sorun var, yaz geldi, havalar ısındı, ister istemez iştahı azalabilir, ama kendini zorlayacak, iyi beslenecek.
Kür yaparken kolayca ölçü alan, güç kazanan vücudu şimdi güçten düşüp-ölçü kaybetmek için elinden geleni yapacak, bununla mücadele etmesi gerekiyor.
Çok estetik bir vücut yapmış, özellikle göğüs,omuz ve bel bölgesi bence cok estetik, gayri estetik diyen arkadaşların resimlere iyi bakmalarını öneriyorum, sadece ilaçla olacak bir şey değil bu, demek malzemede iyiymiş, azim yüksekmiş.
Aman diyorum, bu sonucu aldın, bu sporu bırakma, ilaçları kesince meydana gelen düşüş senin moralini bozmasın, kür yapmak için en az sonbaharın gelmesini bekle, bu arada iyice doğal kapasiteni arttır.
Sakın olaki, 4-5 dinlenmeden kür düşünme.
Aslında 2 sene yapmaman lazım bence, ama ortamına bakılırsa ve gözü karalığından anladığım 4-5 ay beklesen bile kardır.
İyi çalışmalar, bol sıhhatler.
zagortenay dedi:Hakikaten muazzam bir gelişme.2-3 sustanonla olacak iş değil.Sanırım ilk küre vücut tepki vermiş ve bilinçli idman+ beslenme gelişimi tetiklemiş.Arkadaşı tebrik ediyorum.10 tane enantatla 1 kg alamayan insanlarda var.Yeni resimlerini merak ediyorum.Acaba kaybı olmuşmu.?
Karasan dedi:Arkadaşın vücut yapısı su anda son derece estetik, beyler kendimizi kandırmayalım, Dinamic, doğal yollarla bu vücudu 1.5 senede bile yapamazdı.
Ki asla onun azmini ve disiplinini küçümsemek için demiyorum bu dediğimi.
İlk başladığı zamanki hali cidden cok zayıfmış, süper çalışma ve takviye ile kendisini aşmış.
İlaç kullanmakla hata etmiş, orası kesin, ancak bırakalım artık geçmişi, önümüze bakalım.
İyi beslenme ile ve kür sonu tedavisi ile, dilerim kaslarının büyük bölümünü muhafaza edecek.
Bir miktar güç azalması ve ölçü kaybı kaçınılmaz ama Dinamic belliki çok azimli ve işi bilenlerin gözetiminde idman yapıyor.
Tek bir sorun var, yaz geldi, havalar ısındı, ister istemez iştahı azalabilir, ama kendini zorlayacak, iyi beslenecek.
Kür yaparken kolayca ölçü alan, güç kazanan vücudu şimdi güçten düşüp-ölçü kaybetmek için elinden geleni yapacak, bununla mücadele etmesi gerekiyor.
Çok estetik bir vücut yapmış, özellikle göğüs,omuz ve bel bölgesi bence cok estetik, gayri estetik diyen arkadaşların resimlere iyi bakmalarını öneriyorum, sadece ilaçla olacak bir şey değil bu, demek malzemede iyiymiş, azim yüksekmiş.
Aman diyorum, bu sonucu aldın, bu sporu bırakma, ilaçları kesince meydana gelen düşüş senin moralini bozmasın, kür yapmak için en az sonbaharın gelmesini bekle, bu arada iyice doğal kapasiteni arttır.
Sakın olaki, 4-5 dinlenmeden kür düşünme.
Aslında 2 sene yapmaman lazım bence, ama ortamına bakılırsa ve gözü karalığından anladığım 4-5 ay beklesen bile kardır.
İyi çalışmalar, bol sıhhatler.