Selamlar arkadaslar, ben 1,73 boya ve 66 kiloya sahibim. Bu senenin Ağustos 1 inde spora basladım kilo vermek amacıyla ve bu güne kadar tam 18 kilo verdim , bu kiloyu verirken vücudumda sarkma olmadığınıda farkettim ve bodybuilding yapmaya karar verdim ve 25 gündürde düzenli yapıyorum. 4 tekrar bir program uyguluyorum.
1.Gün
Göğüs-Kol
2.Gün
Kanat-Arka Kol
3.Gün
Omuz-Bilek
4.Gün
Mide-Bacak
Forumu biraz takip ettim ve faydasını gördüm. Beslenme düzenimede dikkat etmem gerektiğini biliyorum. her gece yatmadan mutlaka süt,yumurtabeyazı ve bir adet muzu blender da mix leyip iciorum. Sabah kahvaltımıda 3 yumurtadan az olmamak kaydıyla düzgün yapıyorum. ben acıkcası kendi gelisimimden memnunum. tabi sizlerinde fikirlerini almak istedim, daha cabuk gelisme gösterebilmem için önerebileceğiniz antrenman yada beslenme programlarına acığım...
rEsimLerim asagıda..
1.Gün
Göğüs-Kol
2.Gün
Kanat-Arka Kol
3.Gün
Omuz-Bilek
4.Gün
Mide-Bacak
Forumu biraz takip ettim ve faydasını gördüm. Beslenme düzenimede dikkat etmem gerektiğini biliyorum. her gece yatmadan mutlaka süt,yumurtabeyazı ve bir adet muzu blender da mix leyip iciorum. Sabah kahvaltımıda 3 yumurtadan az olmamak kaydıyla düzgün yapıyorum. ben acıkcası kendi gelisimimden memnunum. tabi sizlerinde fikirlerini almak istedim, daha cabuk gelisme gösterebilmem için önerebileceğiniz antrenman yada beslenme programlarına acığım...
rEsimLerim asagıda..