2 aylık bodycinin suplement destegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar elimde hardline amino 9000 ,hardline whey protein tozu witamin e si , omega 3-6-9 ,vitamin c, vitamin e ginvit(multivitamin),megadyn(multivitamin), enginar ekstratı hapı ,taurine kapsul saw palmetto kapsul ve hardline bcaa var bunlar hangi düzenle nasıl almalıyım 2 aylık bodciyim lütfen yardımcı olun teşekkürler

bench_O

hiç bir zaman supplementlar öğünlerin yerini almaz. normal öğünlerde proteini doğal kaynaklardan alıp destek olarak supplementlara başvurmalısınız
hergün benzer şekilde beslenmek münkün olmuyor ise beslenme raydan çıktığı zaman protein tozuyla başlaya bilirsiniz.

nedense suplementlerin bi sihir olduğunu sananlar var içecem ve jay cutler olacam mı sanılıyo anlamadım 2 ay çok erken öncebi günlük aldığın gıdaların sana yetmeyeceği ek gıda gereksinimi duyacağın günler gelecek beklemen ve azimli açlışmanlazım ben hep derim 6 aydan önce ne yorum yapılır ne tafsiyede bulunulur.

arkadaslar ben bunları bahar kampanyası var sonra pahalanır diye aldım. Lütfen çöpemi atayım yani en azından şu aralıklarla şu gün al gibi bi tavsiyede bulunursanız çok müteşşekkür olurum lütfen biraz yardımcı olun

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:57 ----------

arkadaşlar 2 aylık bodyciyim dedim ama 8 yıl yüzme geçmişim var sporcuyum 2002 senesinde 100 metre serbest istanbul birinciligim var. yani ham değilim

Forumda arama yaparak hangi ürünün ne şekilde kullanılacağını ve yorumlara bakarak hangi ürünlerin ne kadar süre sonrasında kullanmanız gerektiğini bulabilirsiniz. Aldığınız ürünleri de son kullanma tarihlerine bakarak ilerleyen zamanlarda kullanabilirsiniz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır

- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı