öncelikle ölçüleriniz eksik... fotoğraflara göre vücudunuzu göremiyoruz yada ben göremiyorum yani göğüs, karın vs fakat kol bence çok güzel...
bir yerde "buradaki kişilerin özellikle de gençlerin hemen hiç biri bacaklarına önem vermiyor... bb komplike yapılmalıdır... yoksa orantısız bir görüntü olur... düşünün ki, üst kocaman bakalar kürdan gibi böyle bir düzensizlik olmaması için eşit oranda önem verilmeli fakat boşuna yazdığımı biliyorum... ayrıca karın çekerek poz vermeyi de yeni başlayanlar için yorumlamak üzere çokta faydalı bir ek olarak görmüyorum... bir de hiç kimse hedefini belirtmiyor yani görüntüyü koyuyorsunuz da ne olmak istiyorsunuz? profesyonel mi yoksa fit olmak amaçlı mı yapıyorsunuz? bunları hiç göremiyoruz... amacın sadece kızlar baksın diye bb ise bence hiç başlamamalısınız... (bunu sizinle ilgili olarak söylemiyorum yani genel olarak böyle bir kanı var...) bu konularda sanırım herkes hemfikir..." demiştim hala da arkasındayım... buna karar vermeniz gerekiyor...
ayrıca 17 yaş konusunda bende kasım 92liyim fakat hala sizinki gibi sakal bırakamadım

sonuçta genler önemli arkadaşlar bunu unutmamak gereklidir...
iyi bir çalışma ile ciddi yol katedebilirsiniz...