• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 Yaş, 57 Kilo

bence vücudunuz güzel ve sağlam programlar ile gelecekte daha iyi gelişmeler kaydedecektir... göğüs konusunda da ergenlik döneminde olduğunuzu göz önüne alırsak değişimlerin oluşması doğaldır... hedef belirleyip sağlam program ile o hedefe ilerlemeniz faydalı olacaktır...

bu yaşta bu vücut..iyi iş çıkarmışssın dostum..bu arada bu 2 ay salona gitmiş halinmi ve evde nekadar süredir çalışıyorsun ?

bu yaşta bu vücut..iyi iş çıkarmışssın dostum..bu arada bu 2 ay salona gitmiş halinmi ve evde nekadar süredir çalışıyorsun ?

Hayır salona yeni başladım bunlar eski fotolar sadece evde çalıştığım zamana ait. 5 ay civarı düzenli çalıştım sanırsam ama düzenli derken sitedeki dumbell programı ve çok da ağır çalışmadım büyüme döneminde olduğum için... Teşekkür ederim

Üst göğüs, alt karın ve bel kalınlaştırmak konusunda hala yardımlarınızı bekliyorum...

dostum üst gögüs konusunda eğer salona gidiyorsan incline bench press veya incline dumble bench press yanına incline dumble fly yeterli olacaktır . eğer salona gitmiyorsan evde üst gğgus hakkında yapabilecegin pek birşey yok . alt karın hakkında yere dümdüz yattıktan sonra ayaklarını hangi açıyla kaldırırsan kaldır alt karnına vurur zaten . ( benim tercihim 90 derece kaldır aşagıya yavaş indir ) . ve bel kalınlaştırmak konusunu açma bile . belin ince olması bir avantajdır . omuların genişledikçe dahada V bir yapıya sahip olursun ve bu da olumlu bişeydir . belini kalınlaştırmayı düşünme , böyle devam et . çok iyi olacaksın

dostum üst gögüs konusunda eğer salona gidiyorsan incline bench press veya incline dumble bench press yanına incline dumble fly yeterli olacaktır . eğer salona gitmiyorsan evde üst gğgus hakkında yapabilecegin pek birşey yok . alt karın hakkında yere dümdüz yattıktan sonra ayaklarını hangi açıyla kaldırırsan kaldır alt karnına vurur zaten . ( benim tercihim 90 derece kaldır aşagıya yavaş indir ) . ve bel kalınlaştırmak konusunu açma bile . belin ince olması bir avantajdır . omuların genişledikçe dahada V bir yapıya sahip olursun ve bu da olumlu bişeydir . belini kalınlaştırmayı düşünme , böyle devam et . çok iyi olacaksın

Önerilerin için saol, salona yeni başladım öncesinde evde çalışıyordum, özellikle incline giriyorum bende :) Bel kalınlaştırmak konusunu da ne zaman açsam aynı cevabı alıyorum, artık vazgeçtim sayılır ondan da. Omuzları genişletmek için kanata ağırlık veriyorum, military press falan yapmıyorum büyüme döneminde olduğum için, senin önerebileceğin hareketler var mı ?

helal olsun çok fit ve iyi görünümlü bi vücut yapmışsın bnde 2 aydır salona gidiyorum pek bişey yok beslenme ve çalışma programın hakkında bilgi verirmisin? [Bu Arada Resimlere Baktıkça Kendimden Utandım :D :D :D ]

Son düzenleme:
helal olsun çok fit ve iyi görünümlü bi vücut yapmışsın bnde 2 aydır salona gidiyorum pek bişey yok beslenme ve çalışma programın hakkında bilgi verirmisin? [Bu Arada Resimlere Baktıkça Kendimden Utandım :D :D :D ]
Öncelikle saolun, özel bi diyet uygulamıyorum, dikkat ettiğim tek şey antremandan sonra protein alımı ve günlük almam gereken protein miktarı. Çalışma programı olarak da flexor ın genç vg ciler için olan programını kullanıyorum. Ama ona yeni geçtim, yani o fotoğraflar salona gitmeden önce, evdeyken de dumbell programını kullanıyodum. Yanlış olmasın :) Estafurullah

Yaşına göre gayet iyi bir vücudun var. Arkadaşların da dediği gibi kilo alarak hacimlenirsen vücudunu daha iyi bir hale sokabilirsin...

Önerilerin için saol, salona yeni başladım öncesinde evde çalışıyordum, özellikle incline giriyorum bende :) Bel kalınlaştırmak konusunu da ne zaman açsam aynı cevabı alıyorum, artık vazgeçtim sayılır ondan da. Omuzları genişletmek için kanata ağırlık veriyorum, military press falan yapmıyorum büyüme döneminde olduğum için, senin önerebileceğin hareketler var mı ?

omuzları genişletmek için barfix i tek geçerim . çekemezsen bile bi yardımcı ile ayaklarından destek alarak uygularsan çok yararını görürsün ..

Back
Yukarı