14.ayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu sporda 14.ayimdayim halen haftada 3 gün gidiyorum 14 aydir değişik programlar uyguladim ölçülerimi bilmiyorum hiç merak etmedim.çalişmaya devam imkanim olduğu sürece yorumlarinizi bekliyorum.

Eklentiler

• Görüntü026.jpg
    Görüntü026.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 589
  • Görüntü029.jpg
    Görüntü029.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 568
Çok güzel emek vermişsiniz ve karşılığını almışsınız ama biraz da kanat,trapez eksikliği ve midede definasyon sorunu var onlarıda kısa zamanda tamamlayacağınıza inanıyorum başarılar... :)

haklısın arkadaşım hocayla nasip olursa mayıs sonuna doğru kardiyoya gececez kanat prormamım ve sırt sadece barfiks makine veya serbest ağırlık kullanmıyorum mide için de alt ve üst olmak üzere 6 hareket ağırlıklarla yapıyorum.yaza veya bir dahaki yaza daha iyisi olacağıma inanıyorum.

omuz çalışıyorum hemde hakkını vererek inanın ağır çok ağır çalışıyorum nizam ve hareketten kaçmadan.omuz arka ve ön pres dumbel pres,dumbel açma.5 set yapıyorum bir hareket daha var ama şu an adını hatırlayamadım.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı